Logo

Αυτή είναι η 6χρονη Νικολέτα που ζούσε σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο [φωτο]



 
 

nikoleta2 4-10-2016Στη δημοσιότητα δόθηκαν το βράδυ της Τρίτης από την Ελληνική Αστυνομία οι φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε να ζει σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι βιολογικοί του γονείς. Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα Νικολέτα ή ΤΑΤΟ. Όπως επισημαίνει η,,,

ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωσή της το κοριτσάκι είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δύο από τους συλληφθένττες αι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τον 42χρονο Ρομά και τη 41χρονη γυναίκα του συνελήφθη και ένας 34χρονος που φιλοξενούναν στο σπίτι του ζευγαριού. Σε βάρος του τελευταιου, ο οποίος αρχικά διέφυγε και συνελλήφθη λίγο αργότερα -

Σε βάρος των συλληφθέντων απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες κατά περίπτωση της αρπαγής ανηλίκου, υπόθαλψη εγκληματία, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και της κλοπής.

Δύο εκ των συλληφθέντων ισχυρίζονταν ότι είναι οι γονείς του. Έγινε η απαραίτητη εξέταση και αποδείχθηκε ότι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς του 6χρονου κοριτσιού, για το οποίο δεν υπήρχε δήλωση εξαφάνισης ή αρπαγής.

nikoleta 4-10-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-10-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για αρπαγή 6χρονου κοριτσιού


Τελευταία Αστυνομικά