Logo

Μεσσηνία: Θρίλερ με τη δολοφονία 35χρονης - Ανακρίνεται ο άντρας της



 
 

filipoulou 9-12-2016Τον δολοφόνο της 35χρονης Γεωργίας Φιλιπούλου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της το πρωί της Παρασκευής  στη Μεσσηνία αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Η άτυχη Γεωργία έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ οι αστυνομικοί που διερευνούν το έγκλημα έχουν βγάλει τα...

πρώτα συμπεράσματα  από καταθέσεις ατόμων που γνώριζαν το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της Γεωργίας ανακρίνεται στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας. Οι αρχές τον θεωρούν ύποπτο, καθώς ήταν αυτός που την είδε για τελευταία φορά ζωντανή.

Από το σημείο που η 35χρονη βρέθηκε νεκρή, αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία τα οποία θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Ο σύζυγος, κατά τη δική του εκδοχή, αναζητούσε την Γεωργία από τις 07:30 το πρωί, μέχρι τη στιγμή που τη βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού και το κεφάλι της να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η άτυχη 35χρονη είχε πάει με το σύζυγό της για να μαζέψουν ελιές, σε διαφορετικά σημεία στο τρίτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνοι-Λεύκης.

Όταν ο σύζυγός της Αναστάσιος την εντόπισε μέσα στα αίματα, νεκρή, σοκαρισμένος, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Η Γεωργία Φιλοπούλου πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 1 έως 10 ετών, είχε γίνει θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για Καλαμάτα, την 1η Ιανουαρίου και ήταν μάλιστα το δεύτερο μωρό της Ελλάδας για το έτος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά