Logo

Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα - Στο νοσοκομείο η 25χρονη που συνελήφθη μαζί της



 
 

pollaroupa 5-1-2017Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στο διαμέρισμα της οδού Ζαΐμη.βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις της Πόλας Ρούπα με ονόματα ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που πιθανολογούν ότι θα αποτελούσαν στόχους. Συγκεκριμένα, στην "ατζέντα" της φερόμενης ως ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης...

"Επαναστατικός Αγώνας" φέρονται να βρέθηκαν ονόματα και διευθύνσεις πολιτικών, δημοσιογράφων εταιρειών, γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών, καθώς και διευθύνσεις οργανισμών. Επίσης, στις  σημειώσεις περιλαμβάνονται χάρτες, γραφήματα, εξακριβώσεις σημείων και χώρων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις επόμενες ημέρες θα γίνει και γραφολογικός έλεγχος.

Εξάλλου,  αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διερευνούν το laptop της Πόλας Ρούπα, ευελπιστώντας ότι θα αλιεύσουν στοιχεία για τα σχέδιά της. 

Στο μεταξύ, η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα και κατηγορειται για υπόθαλψη εγκληματία μεταφέρθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλειας, στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με το Star, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε γιάφκα με όπλα στον Άλιμο [φωτο]


Τελευταία Αστυνομικά