Logo

Επίθεση με καλάσνικοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Ένας αστυνομικός τραυματίας [φωτο]



 
 

enopli-epithesi-kata-astunomikon-grafeia-pasok2 10-1-2017Επίθεση με καλάσνικοφ δέχθηκ στις 06:20 το πρωί της Τρίτης διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος δράστης άνοιξε  πυρ κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός,  ο οποίος διακομίστηκε...

για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.  Ιατρικές πηγές αναφέρουν, ότι ο αστυνομικός φέρει τραύματα, πιθανόν από θραύσματα, στην κοιλιακή χώρα και τον μηρό.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι σε μικρή απόσταση από το σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου, που μεταφέρονται στα εγκλημαολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης  της επίθεσης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, με καλάσνικοφ, εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, αλλάζοντας τη νυχτερινή βάρδια. Από την επίθεση δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτήριο του ΠΑΣΟΚ.

enopli-epithesi-kata-astunomikon-grafeia-pasok 10-1-2017

Αστυνομικοί εκτιμούν, ότι ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

enopli-epithesi-kata-astunomikon-grafeia-pasok3 10-1-2017

Η αστυνομία διεξάγει επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ ερευνάται εάν έδρασε μόνος ή αν στην επίθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα που τον συνέδραμαν κατά τη διαφυγή του. 

enopli-epithesi-kata-astunomikon-grafeia-pasok4 10-1-2017

enopli-epithesi-kata-astunomikon-grafeia-pasok5 10-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά