Logo

Είχαν στήσει συνεργείο αυτοκινήτων με... κλεμένα ανταλλακτικά [φωτο]



 
 

synergeio 14-1-2017Σπείρα είχε στήσει συνεργείο και επισκεύαζε αυτοκίνητα με κλεμμένα ανταλλακτικά, ενώ παράλληλα καλλιεργούσε και διακινούσε στην αγορά υδροπονική κάνναβη. Για την υπόθεση συνελήφη στη Γλυφάδα ένας 33χρονος, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του...

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχε πληροφορίες ότι λειτουργούσε ένα συνεργείο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του 33χρονου που επισκεύαζε συγκεκριμένη μάρκα χωρίς άδεια λειτουργίας. 

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι για την επισκευή των οχημάτων χρησιμοποιούσε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είχαν κλέψει προηγουμένως, από ίδιου τύπου και μοντέλου αυτοκίνητα, συνεργοί του.

Στο συνεργείο, καθώς και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, 2 μοτοσυκλέτες, πλήθος ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων, τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την κλοπή αυτοκινήτων και 120 φυσίγγια.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων και μία κλοπή μοτοσυκλέτας. Επίσης, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε εξωτερικά του συνεργείου, εντοπίστηκε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας βάρους 3 κιλών και 605 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 33χρονος, όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε παράλληλα ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ενώ τα έκρυβε στο αυτοκίνητο εξωτερικά του συνεργείου, προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους σε πιθανή έρευνα στην οικία του.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και παλιότερα για παρόμοια αδικήματα, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 1 μηνός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

synergeio 14-1-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

synergeio2 14-1-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

synergeio3 14-1-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά