Logo

Άρτα: "Μπλόκο", μετά από καταδίωξη δύο αυτοκινήτων, σε 392 κιλά χασίς [φωτο]



 
 

narkotika 15-1-2017Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας μετά από αστυνομική επιχείρηση προχώρησαν στην κατάσχεση 392 κιλών κάνναβης τα οποία είχαν προορισμό την Αθήνα και στην σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση...

Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορίες για μεταφορά μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία στην Αθήνα, έστησαν μπλόκα στην εθνική οδό προς το Αντίρριο.

Στην θέση Συκούλα στα σύνορα των νομών 'Αρτας και Αιτωλοακαρνανίας, η κίνηση δύο αυτοκινήτων θεωρήθηκε ύποπτη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αμέσως έκαναν σήμα στους οδηγούς , να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι δύο οδηγοί δεν υπάκουσαν, αλλά αντίθετα  ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Δέκα χιλιόμετρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στην Τριανταφυλλούλα Αμφιλοχίας,όπως αναφέρει το sinidisi.gr, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη.

Κατά την έρευνα στο ΙΧ, οι αστυνομικοί εντόπισαν 115 δέματα με χασίς, βάρους 178 κιλών.Το δεύτερο αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο αργότερα  σε εργοτάξιο της Ιονίας Οδού, όπου το εγκατέλειψε ο οδηγός του.

narkotika2 15-1-2017

Στους χώρους του αυτοκινήτου υπήρχαν 213 κιλά χασίς σε συσκευασίες τα οποία κατασχέθηκαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά του χασίς, είχαν κλαπεί από την Αθήνα και έφεραν πλαστές πινακίδες.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου αναζητείται και για τον εντοπισμό του διεξάγεται επιχείρηση στην περιοχή.

Σημειώνεται, ότι προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας 'Αρτας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά