Logo

Κομοτηνή: Ο 15χρονος βίασε τον 6χρονο πριν τον σκοτώσει



 
 

komothnh-egklhma2-24-1-2017Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του 6χρονου κωφάλαλου Σεζάλ Μεχμεταλή στην Κομοτηνή από τον 15χρονο επίσης κωφάλαλο, που ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 15χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία...

για ανθρωποκτονία, βιασμό και αποπλάνηση παιδιού, ενώ όπως ομολόγησε ο δράστης είχε βιάσει το παιδάκι πριν το σκοτώσει.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα και ενώ από το προηγούμενο βράδυ το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert, καθώς τα ίχνη του 6χρονου είχαν χαθεί από το σπίτι του, στον οικισμό των Ρομά Αλάν Κουγιού, στην Κομοτηνή.

Ο δράστης, που και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν ανήλικο, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τον αναζητήσει πρώτο ως ύποπτο, ομολόγησε αμέσως τη δολοφονία του μικρού.

Μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου έγινε το έγκλημα και είχε εγκαταλείψει τη σορό του 6χρονου, σε ένα ρημαγμένο σπίτι, ανάμεσα σε στοίβες από σκουπίδια, μόλις 150 μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Η επικοινωνία του, ωστόσο, με τις Αρχές είναι δύσκολη λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει και η ομολογία του πάρθηκε με τη βοήθεια ειδικών στη νοηματική γλώσσα.

Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το παιδί σχεδόν πεταμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, που έχει μετατραπεί σε χωματερή, και σκεπασμένο με ένα παλιό μπουφάν, δήλωσε στο «Έθνος» ότι «ο θάνατος του μικρού ήταν ασφυκτικός. Ο δράστης του έκλεισε τη μύτη και το στόμα, τον έπιασε από τον λαιμό και ο 6χρονος εξέπνευσε μέσα σε λίγη ώρα, χωρίς να αντιδράσει».

«Δεν έφερε κακώσεις, ούτε χτυπήματα από κάποιο αντικείμενο. Μόνο κάποιες εκδορές στο στόμα και στην τραχηλική χώρα. Το παιδάκι ήταν δεμένο χειροπόδαρα και φορούσε τα ρούχα του» μας είπε ο κ. Κιφνίδης, ο οποίος θα κάνει σήμερα νεκροψία και νεκροτομή στον άτυχο 6χρονο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2017 από directNEWS.gr πηγή:ethnos


Τελευταία Αστυνομικά