Logo

Συνελήφθη 33χρονος γιατί είχε στην κατοχή του υλικό με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών



 
 

paidiki-pornographiaΑστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν έναν 33χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου. Για την υπόθεση αξιοποιήθηκαν κατάλληλα...

στοιχεία που της παρασχέθηκαν στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, σύμφωνα με τα οποία χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, με τη χρήση πλήθους ηλεκτρονικών ιχνών, προμηθεύτηκε, κατείχε και είχε πρόσφορο για διαμοιρασμό υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη, σε κατοικία που διέμενε ο 33χρονος ημεδαπός, σε περιοχή της Αττικής.

Έτσι στις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 33χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αρχείων, φωτογραφίες και βίντεο, με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, αρκετά από τα οποία παρουσιάζουν τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά