Logo

Βάρκιζα: Σοβαρά επεισόδια σε ραντεβού για κόντρες - Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς, 40 προσαγωγές [βίντεο+φωτο]



 
 

varkiza 1-2-2017Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Βάρκιζα, όταν αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους σε προγραμματισμένο ραντεβού στην περιοχή  για κόντρες με "πειραγμένα" αυτοκίνητα. Νεαροί - πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 500 άτομα - επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με...

πέτρες, μπουκάλια και βόμβες μολότοφ, ενώ παράλληλα προκαλούσαν εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων.

Τα επεισόδια εκδηλώθηκαν περίπου 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Βάρκιζα, ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο για 40 προσαγωγές ατόμων.

Το ραντεβού για τις κόντρες ήταν προγραμματισμένο από νωρίς και οι αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο για να απομακρύνουν συμμετέχοντας και θεατές.

Το κάλεσμα μέσω Facebook

"Πάμε να θυμηθούμε τα παλιά meet.. Σας περιμένουμε όλους χωρίς φασαρίες και χωρίς επιδείξεις μέχρι να μαζευτούμε... οτιδήποτε σκηνικό γίνει με τα καρουμπαλαδικα παραμένουμε στον χώρο, θα τα πούμε εκεί..."

Με αυτό το μήνυμα οι διαχειριστές της σελίδας "Ribas by Night" στο Facebook έδιναν ραντεβού με τους λάτρεις της αυτοκίνησης και των "πειραγμένων" αυτοκινήτων στη Βάρκιζα για τις 11:00 το βράδυ της Τρίτης. Η συνάντηση θεατών και οδηγών ορίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο (Ribas) "για να θυμηθούμε τα παλιά", όπως τονίζουν οι διαχειριστές της σελίδας.

Η εμφάνιση των ΜΑΤ και τα χημικά

H εμφάνιση της αστυνομίας στο Ribas άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών. Έτσι, τα  αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο, στη διασταύρωση της Βάρκιζας (Ζάχος), όπου και ξεκίνησαν την επίδειξη.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία και τα ΜΑΤ  έκαναν την εμφάνισή τους και στο νέο σημείο συνάντησης. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα νεαρών άρχισε να πετά πέτρες, φωτοβολίδες και μολότοφ, ενώ παράλληλα έβαζε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.  Οι αστυνομικοί απάντησαν στην επίθεση με ρίψη χημικών.

Τελικά, οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Για κάποιο διάστημα το ρεύμα από το Ribas έως τη Βάρκιζα έκλεισε, προκειμένου ο δρομος να καθαριστεί από τις πέτρες.  

varkiza3 1-2-2017

 

varkiza4 1-2-2017

varkiza5 1-2-2017

varkiza6 1-2-2017 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά