Logo

Εντοπίστηκε ο 21χρονος που είχε κάψει την Ελληνική σημαία στις 17 Νοεμβρίου



 
 

shmaia2-3-3-2017Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ η υπόθεσης καύσης και ευτελισμού της Ελληνικής σημαίας στις 17 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ένα από τους κύριους δράστες 21χρονος αντιεξουσιαστής, ο οποίος προσήχθη...

στην Κρατική Ασφάλεια και ομολόγησε την πράξη του.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σχετικής αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν την Πέμπτη το πρωί, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, 20χρονος ημεδαπός και 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος συνολικά δεκαεννέα ατόμων, κατηγορούμενων - κατά περίπτωση – για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, εμπρησμό, έκρηξη απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί όπλων και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά