Logo

Συνελήφθη ο ληστής οδηγών ταξί με το μαχαίρι - Αναζητείται ο συνεργός του



 
 

taxi 6-3-2016Ένας 24χρονος συνελήφθη για τις ληστείες που είχαν σημειωθεί σε βάρος οδηγών ταξί με την απειλή μαχαιριού, το τελευταίο τρίμηνο στην Αττική. Ο 24χρονος συνελήφθη στο Ίλιον, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτη, ενώ οι αστυνομικοί...

της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν ταυτοποιήσει και έναν 24χρονο συνεργό του, τον οποίο αναζητούν.

Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ληστείες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο συμμορία με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί.

Ειδικότερα, επιβιβάζονταν ως πελάτες σε ΤΑΞΙ, από διάφορα σημεία της Αττικής, με προορισμό την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Εκεί τους οδηγούσαν σε ερημικά σημεία, τους ακινητοποιούσαν και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις οι δράστες, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των θυμάτων τους, δεν δίσταζαν να τους τραυματίσουν με τη χρήση μαχαιριού.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 7 περιπτώσεις ληστειών, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση επιπλέον περιπτώσεων συνεχίζονται.

Σημειώνεται, ότι ο 24χρονος είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά