Logo

Νέα τροπή στις έρευνες για τη δολοφονία οδηγού ταξί - Τηλεφώνημα μετατοπίζει το ενδιαφέρον των αρχών



 
 

taxi 9-3-2017Νέα τροπή στις έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί έδωσε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που μετατόπισε το ενδιαφέρον της αστυνομίας σε ένα νέο ύποπτο. Όπως έγινε γνωστό,  στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έγινε το βράδυ της Τετάρτης ένα ανώνυμο τηλεφώνημα με το...

οποίο δόθηκαν πληροφορίες για άτομο που ταιριάζει με το προφίλ του δράστη.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι τα τρία άτομα που μέχρι την Τετάρτη θεωρούνταν από τις αρχές ως ύποπτοι φαίνεται πως δεν έχουν κάποια σχέση με τις επιθέσεις, καθώς  ο τραυματίας οδηγός ταξί δεν τους αναγνώρισε, ενω η  σωματοδομή τους δεν έχει καμία σχέση με αυτή του δράστη.

Αντίθετα το πρόσωπο που σκιαγράφησε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης, που έδωσε όνομα και επίθετο του υπόπτου, φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στις εκτιμήσεις της αστυνομίας για την προσωπικότητα του δράστη. Ειδικότερα, ο άγνωστος κατονομάζοντας τον συγκεκριμένο άνδρα έδωσε και λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά του λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που έχει. Το πιο σημαντικό στοιχείο που εδωσε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης είναι ότι ο ύποπτος διαμένει σε περιοχή πολύ κοντά από το σημείο που σταμάτησε τον δεύτερο οδηγό ταξί για να τον μεταφέρει στην Κηφισιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά