Logo

Στο αυτόφωρο τρεις για τις καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων



 
 

akyrwtiko mhxanhma 23-3-2017Οι διωκτικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου και δύο 23χρονων για την καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων σε λεωφορεία. Όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, οι τρεις  εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να αναγράφουν συνθήματα σε γυμνάσιο του...

Περιστερίου. «Φασίστες στις τρύπες σας», ήταν ένα από τα συνθήματα που είχαν γράψει.

Κατά την επί τόπου έρευνα που ακολούθησε, στο σακίδιο τού ενός εκ των τριών βρέθηκε ένα τετράδιο με τα δρομολόγια των λεωφορείων, με ένα από τα λεωφορεία να είναι το 822, στο οποίο έγινε η καταστροφή των μηχανημάτων.

Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των τριών, όπου βρέθηκαν τρία σφυριά, ένα καλέμι, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, καθώς και έγγραφα υπέρ της δωρεάν μετακίνησης στα μέσα μεταφοράς.

Στη συνέχεια, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κκαι την Παρασκευή οι τρεις  αύριο (Παρασκευή) θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο για να δικαστούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι λίγες ώρες αργότερα, έγινε επίθεση σε τρόλεϊ στην οδό Πατησίων στην Αθήνα, με τις αρχές να θεωρούν την επίθεση ως ένδειξη συμπαράστασης στους τρεις συλληφθέντες. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., στις 18:45 μια ομάδα πέντε ως έξι νεαρών εφοδιασμένων με σπρέι, επέδραμαν στη συμβολή της λεωφόρου Πατησίων με την οδό Αντωνιάδου στο ύψος της ΑΣΟΟΕ, σε σταματημένο τρόλεϊ της γραμμής 14 και αφού έγραψαν εξωτερικά του οχήματος συνθήματα υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης και μοίρασαν στους επιβάτες φυλλάδια, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά