Logo

Άγρια δολοφονία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο - Δράστης ο Παραολυμπονίκης ιδιοκτήτης



 
 

peripoliko 24-3-2017Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο. Δράστης είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που είναι Παραολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα κολύμβησης και ο οποίος φέρεται  να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, ενώ με το θύμα φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές ...  

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης στο πρακτορείο, που βρίσκεται επί των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος, Οι αστυνομικοί βρήκαν το πρακτορείο με κατεβασμένα τα ρολά, ωστόσο τα φώτα ήταν αναμμένα και κατάφεραν να δουν έναν άνδρα στο εσωτερικό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και μετέφερε βαριά τραυματισμένο τον άνδρα, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά - στο κεφάλι κατά μία εκδοχή - γύρω στις 23:45 μέσα στο πρακτορείο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του άνδρα

Για την υπόθεση άρχισε να διενεργείται προανάκριση στο πλαίσιο της οποίας αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του και φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ήταν ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του άνδρα. 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επεισόδιο, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα το θύμα μετέβη στο πρακτορείο με το μηχανάκι του, το οποίο εντοπίστηκε έξω από το κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης δεν ήταν παντρεμένος, ενώ ο 47χρονος δράστης, στη σελίδα του στο facebook, δηλώνει χήρος.

Η αστυνομία ωστόσο, εκτιμά ότι το θύμα της δολοφονίας, πήγε οπλισμένο να ζητήσει τον λόγο από τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη γιατί θεωρούσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παραολυμπιονίκης στις Αρχές, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε 4 φορές στο σώμα, ενώ το όπλο του εγκλήματος, ήταν ένα πιστόλι Zastava 22 ιντσών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά