Logo

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ



 
 

listeia2-28-3-2017Δύο άτομα ηλικίας 30 και 33 ετών συνελήφθησαν στο Μενίδι, ως μέλη σπείρας που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ και ταχυδρομικά καταστήματα. Οι δράστες εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, να ψάχνουν σε χωράφι, στο οποίο την προηγούμενη μέρα...

άγνωστοι δράστες έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών είχαν πετάξει διάφορα κλοπιμαία προερχόμενα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ήταν οι δράστες της προαναφερόμενης ληστείας, κατά την οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κουπόνια τροφίμων, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου.

Ακόμη, ο 30χρονος με τον 33χρονο τους τελευταίου δύο μήνες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κινούμενοι με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία τυχερών παιγνίων και Ταχυδρομικά καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έντεκα περιπτώσεις ληστειών, που έγιναν στις περιοχές των Αχαρνών, της Νέας Φιλαδέλφειας, της Μεταμόρφωσης, των Θρακομακεδόνων, της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Οι δράστες είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση, κατά περίπτωση, του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών καθώς και για ληστείες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά