Logo

Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που είχαν διαπράξει περισσότερες από 200 ληστείες [βίντεο+φωτο]



 
 

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα, επιχειρήσεις, ταχυδρομικά υποκαταστήματα, πρακτορεία τυχερών παιγνίων, supermarkets, φαρμακεία, πρατήρια υγρών καύσιμων κλπ.

Η σπείρα δρούσε σε Αττική, Ηλεία και Κρήτη, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι τα μέλη της είχαν διαπράξει περισσότερες από 200 ένοπλες ληστείες σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, αποκομίζοντας ως λεία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ, δημοσίευσε επίσης εκτός από τις φωτογραφίες των δραστών και βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφαίνονται τα μέλη και ο τρόπος δράσης της οργάνωσης, ώστε να είναι σε θέση οι πολίτες και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα να αντιλαμβάνονται την παρουσία ατόμων, που διαπράττουν τέτοια αδικήματα και να αποτρέπουν κατ’ αυτόν τον τρόπο κινδύνους, ενδεχομένως και κατά της ζωής τους.

Τα πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν είναι τα εξής:

1. ΜΠΑΛΤΑ Χρήστο του Ευαγγέλου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 14-1-1965 στην Αθήνα

2. ΔΕΔΕ Τρύφωνα του Αναστασίου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 11-9-1969 στον Πειραιά

3. ΤΣΑΚΝΗ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και Κλεονίκης, γεννηθέντα στις 21-2-1984 στην Νίκαια

4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 15-1-1985 στην Αθήνα

5. ΜΠΑΛΤΑ Ευάγγελο του Χρήστου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 22-6-1988 στο Μαρούσι

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ο Ανδρέας Κοτσάς του Γεωργίου και της Αντριάννας – Αλεξάνδρας, γεννηθέντα στις 18-9-1986 στην Πάτρα

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-9-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:


Τελευταία Αστυνομικά