Logo

Δεν έδωσα εντολή να σκοτώσουν τον Ζαφειρόπουλο - Τι λέει μέσα από τη φυλακή το πρόσωπο κλειδί [βίντεο]



 
 

Πιέσεις για να αλλάξει τα όσα είχε καταθέσει για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου στην Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014 από τον ηθικό αυτουργό που του είχε δώσει την εντολή, κατήγγειλε μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Όπως είπε, ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου στην Πεντέλη, μέσω τρίτων, εξαπολύει εναντίον του απειλές ότι θα σκοτώσει τον ίδιο και τους συνεργούς του και θα τους θάψει μέσα στη φυλακή.

Αρνήθηκε επίσης ότι επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του όλον αυτόν τον καιρό και ισχυρίστηκε ότι από τη στιγμή που δεν τους έδωσε τα λεφτά που είχαν συμφωνήσει, η επαφή τους σταμάτησε εκεί.

Όσον αφορά στις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή στον 32χρονο να πάει στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλουγια να τον εκφοβίσει, ο ίδιος δηλώνει αθώος.

«Δεν μας ενδιέφερε καθόλου γιατί είμαστε χαμένοι. Όσα καταθέσαμε θα συνεχίζουμε να τα καταθέτουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε στάση. Δε θέλαμε να εκβιάσουμε τον Ζαφειρόπουλο να αλλάξουμε τις καταθέσεις μας με αντάλλαγμα χρήματα. Δεν έδωσα ποτέ εντολή στον 32χρονο να πάει στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου», είπε.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ενώ δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του ποινικολόγου τον μπλέκουν για να τον εκβιάσουν και να αλλάξουν τις καταθέσεις τους όσον αφορά στη δίκη της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου στην Πεντέλη.

«Με μπλέκουν με τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου γιατί θέλουν να κάνω πίσω και να μην πω στο δικαστήριο της Δευτέρας ότι την εντολή για την απόπειρα εναντίον του δικηγόρου στην Πεντέλη μας την έδωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Θέλει να πούμε ένα άλλο όνομα και να καθαρίσει», πρόσθεσε.

Τέλος ερωτηθείς γιατί ο 32χρονος είπε πως από εκείνον και άλλα δύο πρόσωπα πήρε την εντολή να πάει στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου για να τον εκφοβίσει, ο φερόμενοςως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου απάντησε:

«Δεν ξέρω τι έχει πει, ξέρω μόνο ό,τι ακούω από την τηλεόραση. Εγώ θέλω να βρεθεί η αλήθεια».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2017 από directNEWS.gr πηγή:  star.gr


Τελευταία Αστυνομικά