Logo

Άγρια δολοφονία στη Λακωνία: Σκότωσαν 64χρονη για να αγοράσουν αλκοόλ!



 
 

Μία 64χρονη γυναίκα βρέθηκε το Σάββατο νεκρή, με τραύματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι της στον Λεήμονα του δήμου Ευρώτα Λακωνίας  Ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δράστες είναι ένας  Μολδαβός και ένας Μαροκινός, οι οποίοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας. 

Οι δύο αλλοδαποί προσήχθησαν στην αστυνομία λίγες ώρες μετά το έγκλημα και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαροκινός  ομολόγησε πως αυτοί ήταν οι δράστες της δολοφονίας 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο άνδρας από τη Μολδαβία ήταν μεθυσμένοι και ότι  αποφάσισαν να ληστέψουν την γυναίκα για να βρουν χρήματα για να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ.  Όταν η γυναίκα αντιστάθηκε την χτύπησαν στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της με αποτέλεσμα να την σκοτώσουν. Στη συνέχεια οι δράστες  εξαφανίστηκαν. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 64χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι! 

Το θύμα, που είναι μητέρα δύο παιδιών, φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια, ενώ σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας  εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν  ότι η 64χρονη πάλεψε με τους δράστες. 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν, επίσης, ότι αρχικά  οι δράστες έσπασαν κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν την πετούγια για να την ανοίξουν από μέσα και να μπουν. Δεν αποκλείεται η άτυχη γυναίκα να τους πήρε είδηση και έτσι, οι δράστες έβαλαν όλη τους τη δύναμη και γκρέμισαν την αλουμινένια πόρτα με κλωτσιές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά