Logo

Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι που αναζητά η ΕΛΑΣ για την επίθεση με φωτοβολίδα στη δικηγόρο [φωτο]



 
 

Τους δύο νεαρούς της φωτογραφίας, με καλυμμένα πρόσωπα και κρατώντας πυροσωλήνες, αναζητά η ΕΛ.ΑΣ καθώς τους θεωρεί υπεύθυνους για την επίθεση με φωτοβολίδα στη δικηγόρο Αναστασία Τσουκαλά, την Παρασκευή στα Εξάρχεια.

Οι δύο νεαροί διακρίνονται στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς (από όπου και η εικόνα) να κρατούν πυροσωλήνες. Από τέτοιου είδους πυροσωλήνα εκτοξεύθηκε η φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την 55χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα, ενώ η αστυνομία αναζητά «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.

Στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί βρήκαν δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες, μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.

Τα στοιχεία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού, καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει στην ταυτοποίηση DNA.

Εντωμεταξύ κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της 55χρονης δικηγόρου, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2017 από directNEWS.gr πηγή:enallaktikos.gr


Τελευταία Αστυνομικά