Logo

Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη [βίντεο]



 
 

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία για την άγρια επίθεση που έγινε χθες Σάββατο στον Γιάννη Μπουτάρη κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Τα δύο άτομα, 20 ετών και 36 ετών, αρχικά προσήχθησαν και αφού εξετάσθηκε από τους αστυνομικούς ο βαθμός συμμμετοχής τους στα επεισόδια, οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για έναν 36χρονο ομογενή από την Γεωργία, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις για τις οποίες έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης και ένας 20χρονος Έλληνας χωρίς ποινικό μητρώο, που δεν έχει απασχολήσει για κάτι άλλο τις Αρχές.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Την ίδια ώρα οι έρευνες συνεχίζονται και  σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δέκα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, τα οποία αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Τρεις προσαγωγές 

Στο μεταξύ, τρία  άτομα προσήχθησαν στην αστυνομία και εξετάζονται για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, την οποία διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά