Logo

Πόλο: Κροατία - Ελλάδα 11-7



 
 

greece 26-7-2014H τρίτη ήταν και η... φαρμακερή. Φέτος, η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε ήδη δυο φορές με την Κροατία και τη νίκησε, αλλά την τρίτη δεν...

συνέβη το ίδιο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει με 11-7 στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη και κατέλαβε τελικά την έκτη θέση.

Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά, αν και ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να ηττηθεί σχετικά εύκολα από έναν αντίπαλο που έχει δείξει ότι τον "έχει", αλλά που σήμερα (26/7) είχε καλύτερη εικόνα μέσα στην πισίνα.

Η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο οκτάλεπτο, το οποίο και έκανε δικό της με 2-3, αλλά μέχρι εκεί. Το δεύτερο δεν κύλησε καλά, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 5-3 για την Κροατία, που επιβλήθηκε και στα δυο επόμενα (3-2 και 3-2 αντίστοιχα), φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

Οι Γιόκοβιτς και Σούκνο είχαν από τρία γκολ για την Κροατία, ενώ πρώτος σκόρερ για την Ελλάδα ήταν με τρία ο Φουντούλης και τον ακολούθησε με δυο ο Κολόμβος.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 3-2, 3-2

Κροατία: Μπούκιτς 1, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 3, Μούσλιμ 2, Σούκνο 3, Ντόμπουντ 1

Ελλάδα: Φουντούλης 3, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις