Logo

Ο Φιλιππίδης νίκησε τον Λαβιλενί



 
 

filippidis 21-8-2014Από το καλό στο καλύτερο ο Κώστας Φιλιππίδης... Στον τρίτο του αγώνα σε λιγότερο από μία εβδομάδα...

(σ.σ. τελικός ευρωπαϊκού και 2η θέση στο Λαντάου οι άλλοι δύο) ο πρωταθλητής του επί κοντώ αναδείχθηκε νικητής στο Diamond League της Στοκχόλμης.

Αυτή είναι η τέταρτη νίκη του παγκόσμιου πρωταθλητή στον κλειστό σε αγώνα της σειράς Diamond League και βρίσκεται δεύτερος στη βαθμολογία. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό των Βρυξελλών.

Ο Φιλιππίδης πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 5,60μ. Είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,70μ. για να βελτιώσει τη φετινή επίδοση του. Ο 27χρονος ξεκίνησε από τα 5,30μ, πέρασε με τη δεύτερη τα 5,45μ. για να ακολουθήσει το νικητήριο άλμα.

Στα 5,60μ. ανέβηκαν ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ και ο Κινέζος Τσανγκρούι Ξούε, αλλά ο Έλληνας είχε λιγότερες αποτυχημένες προσπάθειες και πήρε τη νίκη.

Στη Στοκχόλμη διακόπηκε και το σερί 19 αγώνων δίχως ήττα για τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Ρενό Λαβιλενί. Ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε τρεις αποτυχημένες στα 5,60μ και ολοκλήρωσε τον αγώνα δίχως έγκυρο άλμα.

AΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-8-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport24

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21/08/14 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις