Logo

Μητέρα Μανωλά: «Τον έβριζαν στην ΑΕΚ... Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»



 
 

kwstas manwlasΗ μητέρα του Κώστα Μανωλά, Φλώρα Λατίνα ξεσπά κατά όσων κατηγορούσαν τον γιο της όσο έπαιζε στην ΑΕΚ. «Τον έβριζαν στην ΑΕΚ...

ως ένα κωλόπαιδο και ερχόμενος στον Ολυμπιακό ξεδίπλωσε το ταλέντο του» δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Φως».

Λίγες ώρες μετά την μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στη Ρόμα, η μητέρα του τόνισε για τον Ολυμπιακό: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Ολυμπιακό! Ο Κώστας δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ολυμπιακό και εμείς ως οικογένειά του το ίδιο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τα άλλα μέλη της διοίκησης για το πως υποδέχθηκαν το παιδί μου και το πήρανε, όταν του είχαν βγάλει ένα προφίλ στην ΑΕΚ ότι είναι παλιοχαρακτήρας.

Τον έβριζαν στην ΑΕΚ ως ένα κωλόπαιδο και ερχόμενος στον Ολυμπιακό ξεδίπλωσε το ταλέντο του, βελτιώθηκε, μπήκε στην Εθνική, διότι πριν τον κατηγορούσαν κάποιοι σε παίκτες που έπαιζαν ρόλο στην Εθνική! Ονόματα δεν θέλω να πω, αν και γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκε και τον αγκάλιασε, αν και πέρασε δύσκολες στιγμές στην αρχή.

O Ολυμπιακός τον πήρα από την ΑΕΚ, όπου τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου και έλεγαν ότι έπαιζε με μέσο λόγω του θείου του! Εγώ και ο πατέρας του τον φέραμε στον Ολυμπιακό. Εγώ και ο πατέρας του τον συμβουλεύσαμε να πάει, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας και φίλοι του έλεγαν ότι αν πάει εκεί θα φάει ξύλο.

Λόγω της κόντρας του με την ΑΕΚ και λόγω του θείου του στο παρελθόν. Ο θείος του έλεγε να πάει σε μια μικρή ομάδα της Ισπανίας και του έλεγα "καλά βρε Κώστα θα πας σε μία ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί και όχι στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας;»

Αναφερόμενη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη πρόσθεσε: «Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να ξαναδώ ύστερα από κάποια χρόνια τον Κώστα να παίζει με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ξέρεις τι είναι να σε αγκαλιάζει ο Μαρινάκης και να σου λέει "το παιδί σου είναι η αδυναμία μου».

Μιλώντας για την επιλογή της Ρόμα, είπε πως ο Κώστας Μανωλάς ήθελε να πάει στην ομάδα της Ιταλίας: «Δεν είχε πρόβλημα με την Άρσεναλ. Στη Ρόμα είναι και ο Τοροσίδης, θα τον βοηθήσει. Μίλησε ο πρόεδρος της Ρόμα με το παιδί μου, μίλησε και ο προπονητής μαζί του, τον ήθελαν πολύ. Είναι σημαντικό να πας σε μία ομάδα όπου θα παίζεις».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που αγκάλιασε το παιδί και το έκανε δικό του παιδί! Και κάτι άλλο να γράψετε. Αν ο Κώστας έπαιζε με μέσο στην ΑΕΚ λόγω του θείου του, ο θείος του θα έβαζε να παίζει πρώτα το παιδί του και όχι το παιδί μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι γραφείο να σε διορίσει κάποιος. Φαίνεσαι και κρίνεσαι σε κάθε ματς από χιλιάδες κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ανελέητα αξιοκρατικό επάγγελμα που υπάρχει. Αν δεν αξίζεις δεν προχωράς».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2014 από directNEWS.gr πηγή:SentraGoal


Τελευταίες Ειδήσεις