Logo

Αποκάλυψη σοκ: Ο Μπατιστούτα ζήτησε να του κόψουν τα πόδια! [βίντεο]



 
 

mpatistoutaΈνας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο τέως άσος της Εθνικής Αργεντινής, της Φιορεντίνα, της Ίντερ και της Ρόμα...

ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, αποκάλυψε πως λόγω πάθησης στους αστραγάλους ζήτησε από τον γιατρό του να του κόψει τα πόδια!

«Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο αμέσως μετά από λίγο καιρό βρέθηκα σε μία θέση όπου αδυνατούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι και κατουριόμουν πάνω μου. Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να ζητήσω από το γιατρό μου να μου κόψει τα πόδια», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του στο Tyc Sports ο θρυλικός Αργεντίνος άσος και συνέχισε:

«Έβλεπα τον Πιστόριους και έλεγα πως αυτή ήταν η λύση. Ο γιατρός δεν ήθελε, μου είπε ότι ήμουν τρελός, μου έκανε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Τα 86 κιλά μου στηρίζονταν στα κόκκαλα και αυτό με έκανε να πεθαίνω από τον πόνο. Έπειτα σιγά σιγά βελτιώθηκε η κατάσταση».

Ο γιατρός τελικά τον έπεισε να κάνει πάλι χειρουργείο, για μεταμόσχευση χόνδρου πιθανότατα, και μετά από εντατικές θεραπείες μπορεί πλέον και περπατάει άνετα. Θέλει μάλιστα να γίνει προπονητής.

Ο Μπατιστούτα σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών το 2005.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2014 από directNEWS.gr πηγή:topontiki.gr


Τελευταίες Ειδήσεις