Logo

Βέροια - Κέρκυρα 2-1 [βίντεο]



 
 

veroia 13-9-2014Τι και αν ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς το παιχνίδι αυτήν, καθώς δέχθηκε γκολ από τον Χαβίτο μόλις στα 40 δευτερόλεπτα;...

Η Βέροια αντέδρασε σωστά, αν και χρειάστηκε χρόνο να πάρει… μπροστά ύστερα από το «κρύο» ντους και το τέλος της τρίτης αγωνιστικής θα την βρει στην πρώτη θέσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, είτε μόνη ή με συγκάτοικο (Ατρόμητο).

Η «βασίλισσα» μετά από τη νίκη με 3-2 επί της Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το μεγάλο «διπλό» (0-1) επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κάμπορα (29’), που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μαραγκού και αυτό του Ντουμίτρου που είναι ένα από τα καλύτερα τέρματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στο 90’+1’ ο Γκόμες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη, αλλά υποδείχθηκε φάουλ εις βάρος του.

Το ματς

Συνήθως οι γηπεδούχοι πιέζουν για να ξεκινήσουν με γκολ στο παιχνίδι, αλλά στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας συνέβη το αντίθετο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αμέσως, καθώς σκόραρε ο Χαβίτο ύστερα από 42 δευτερόλεπτα παιχνιδιού, μετά το γύρισμα του Βεργώνη, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια την πολύ κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας. Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο άργησε να αντιδράσει και η αντίπαλος της δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

inner

Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο καλά η Βέροια, η οποία γενικότερα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μετά το όχι και τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στο 57’ όταν ο Κάμπορα μοίρασε στον Ντουμίτρου, που έκανε τρομερή κίνηση, αδειάζοντας τον Μαραγκό με πιρουέτα, ενώ στο τέλος τελειώσε ιδανικά την φάση. Οι λίγες αξιοσημείωτες φάσεις ήταν για την ομάδα του Γκρανέρο που παραλίγο να σκοράρει με τον Μπαργκάν στο 68’, ενώ στο 81’ ο ίδιος παίκτης πλαγιοκόπησε από τα αριστερά, αλλά ο Ντουμίτρου από υπερβάλλοντα αλτρουισμό δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Σέτκους, καθώς άφησε την μπάλα για συμπαίκτη του, που ήταν αρκετά μακριά όμως.

Η τελευταία στιγμή ήταν για την Κέρκυρα, με τον Γκόμες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη στο 90’+1’, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε, γιατί «σφυρίχτηκε» φάουλ εις βάρος του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ρ. Μπράβο (79'Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (71' Μπατιόν).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι Τζινάρ, Παυλίδης, Κάταλα, Κατίδης.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Κανακούδης, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας (63' Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο, Μπόρχα (79 'Κοντός).

Στον πάγκο για τους «Φαίακες» οι Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Ντιόγκο.

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος, βοηθοί οι Δημήτρης Τάτσης, Θανάσης Γιάχος
4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-9-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport-fm


Τελευταίες Ειδήσεις