Logo

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 [βίντεο]



 
 

osfp 20-9-2014Ο Ολυμπιακός πάτησε... γκάζι στο τέλος, και επικρατώντας της Βέροιας ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας...

Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, με τους Μπενίτες και Κασάμι να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, ανεβάζοντας στο 3-0 τον δείκτη του σκορ.

Στο... ρελαντί και χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση οι Πειραιώτες, με τον Μήτρογλου (είχε και δοκάρι) να βρίσκει τα πατήματά του, αλλά και να μανουριάζει με τον Τσόρι για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι.

inner

Το ροτέισον ήταν επιβεβλημένο μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μίτσελ φρέσκαρε την ενδεκάδα με τέσσερα νέα πρόσωπα, με τον Ολυμπιακό να φτάνει πολύ νωρίς κοντά στο γκολ με «δράστη» τον Μήτρογλου.

Ο Γιαννούλης γύρισε από αριστερά και ο Έλληνας επιθετικός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μόλις με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών παιχνιδιού. Πέραν όμως αυτή της φάσης οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν να βρουν κενούς χώρους, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα και με αυτοπεποίθηση από το εξαιρετικό της ξεκίνημα, όπως η Βέροια.

Ο Ντουρμάζ έμοιαζε να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης τους, και ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι (από τον Αμαραντίδη). Μια δύσκολη φάση με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τους Μήτρογλου-Τσόρι να πηγαίνουν αμφότεροι πάνω στην μπάλα για την εκτέλεση. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε τελικά την εκτέλεση ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, την ίδια στιγμή όμως προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αργεντινού, ο οποίος εκτελεί συνήθως τα στημένα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε (σωστά) σε θέση οφσάιντ. Κάτι το οποίο όμως μάλλον δεν ισχύει για την δεύτερη περίπτωση στην οποία βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη. Πλάσαρε ωραία για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μια φάση όμως ως μη γενόμενη, αφού υποδείχθηκε ξανά σε θέση οφσάιντ.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και πατώντας γκάζι στο τέλος, πέτυχαν μια καθαρή νίκη. Ο Μπενίτες πέρασε στο ματς κι έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία σέντερ φορ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στα ερυθρόλευκα. Τη νίκη επισφράγισε με όμορφο πλασέ ο Κασάμι στις καθυστερήσεις.

inner

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Γιαννούλης), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (76' Μπενίτες).

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές (54' Όστοϊτς), Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (74' Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Κάμπορα, Ντιμίτρου, Γεωργιάδης (61' Κατίδης).

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας)
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport-fm


Τελευταίες Ειδήσεις