Logo

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1 [βίντεο]



 
 

paok 22-9-2014Έστω και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στον Παναιτωλικό. Με πιο επικίνδυνο παίκτη και σκόρερ του...

νικητήριου τέρματος τον Ρόμπερτ Μακ, πήρε το «διπλό» από την δύσκολη έδρα των Αγρινιωτών και φτάνοντας τους 10 βαθμούς έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Το πέναλτι του Σλοβάκου διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 35’, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν δοκάρι σε κεφαλιά του Βίτορ στο 64’. Τα χρειάστηκαν στο τέλος, με τον Κατσικά να σώζει σωτήρια το πλασέ του Άλβες.

Πολύτιμη συνεισφορά από τον Κάτσε στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Άλλη μια αψεγάδιαστη εμφάνιση από τον Ρατς.

Μαχητικοί, αλλά χωρίς ουσία οι παίκτες του Μάκη Χάβου, παραμένουν στις τελευταίες θέσεις με μόλις δύο πόντους.

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε το πρώτο ημίχρονο, ψάχνοντας να βρει ρυθμό. Χωρίς φαντασία, με αρκετά αβίαστα λάθη και δίχως ορθολογική ανάπτυξη που θα του επέτρεπε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος. Ό,τι ακριβώς ίσχυε και για τον Παναιτωλικό, που ήταν μεν μαχητικός, αλλά επί της ουσίας δεν δημιούργησε κανέναν κίνδυνο στην αντίπαλη εστία.

Οι «ασπρόμαυροι» χρειάστηκαν την επινόηση του Περέιρα και μια προσωπική ενέργεια του Μακ για να αποκτήσουν το προβάδισμα. Ο Σλοβάκος κέρδισε και αξιοποίησε το πέναλτι, ενώ λίγο αργότερα από μία ακόμα περίτεχνη ενέργειά του, ήρθαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Αθανασιάδη, αλλά ο Ράφαελ έδιωξε με υπερένταση.

Ο Χάβος δεν άργησε να κάνει τις κινήσεις του από τον πάγκο, δίχως όμως ν’ αναμορφώνει την εικόνα της ομάδας του. Ο Μακ συνέχισε να αποτελεί βασική πηγή κινδύνου και έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, όμως αυτή τη φορά δεν μέτρησε το γκολ, αφού ξεκίνησε την προσπάθειά του από οριακή θέση οφσάιντ.

Ατυχή κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βίτορ, με τον Πορτογάλο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού, αλλά την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Όσο δεν ερχόταν το γκολ που θα "κλείδωνε" τη νίκη για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, τόσο παρέμενε ρευστή η κατάσταση. Μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, με τον Κατσικά να σώζει σωτήρια το πλασέ του Άλβες.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (46' Μπεχαράνο), Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μορένο (46' Καπέλ), Θεοδωρίδης (74' Βασιλείου), Μαρτίνεζ, Άλβες

ΠΑΟΚ ('Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέϊρα (56' Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (87' Κίτσιου), Αθανασιάδης (78' Παπαδόπουλος)

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)
Τέταρτος: Μαντάκης (Ημαθίας)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-9-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport-fm


Τελευταίες Ειδήσεις