Logo

Ατρόμητος - Εργοτέλης 1-1 [βίντεο]



 
 

atromhtos 25-10-2014Κακό θέαμα στο Περιστέρι στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Εργοτέλης. Τα λάθη ήταν αρκετά, όπως και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να...

μην δούμε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε.

Παρόλα αυτά ο Εργοτέλης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε και πήρε πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Superleague.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος, Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσενάμο, Νάστος (Κιβρακίδης 83') Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Δημούτσος (Αγκουαζί 46'), Πίτου, Τάτος (Λημνιός 83'), Ουμπίδες, Γεωργίου, Καραμάνος.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης (Μπογκντάνοφ 64'), Χαντί (Μπαμ Μπαμ 73'), Γιουσούφ, Παμλίδης (Πίτσος 91').

Γκολ:  Λαζαρίδης (σουτ 51') - Χαλκιαδάκης (σουτ 78')

Κάρτες: Σαϊνάτι (κίτρινη 21'), Ουμπίδες (κίτρινη 32'), Αγκουαζί (κίτρινη 54'), Κοζορώνης (κίτρινη 62'), Λαζαρίδης (κίτρινη 74'), Γιοβάνοβιτς (κίτρινη 82'), Μπουγκντάνοφ (κίτρινη 90').

Ανασκόπηση αγώνα

Όλοι περίμεναν ένα κλειστό παιχνίδι, με τον Εργοτέλη να μένει στα καρέ του και να περιμένει τους περιστεριώτες. Στην πράξη τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Κρητικοί πίεσαν ψηλά, έφευγαν επικίνδυνα στην κόντρα και απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος.

Μάλιστα στο 3ο λεπτό θα μπορούσαν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Λαζαρίδη, όμως ο Τσέναμο έπεσε σωστά και μάζεψε τη μπάλα.

Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Η ομάδα του Σα Πίντο δεν μπόρεσε να οργανωθεί σωστά, παρότι είχε την κατοχή, οπότε αυτό το 0-0 με τη λήξη του ημιχρόνου έμοιαζε απόλυτα λογικό.

Ξεκίνημα με γκολ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ατρόμητο. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαζαρίδης που ερχόταν από πίσω νίκησε τον Τσέρνι με σουτ πάνω στην κίνηση στο 51ο λεπτό.Στη συνέχεια δεν είχαμε κάποια αξιόλογη ενέργεια μέχρι το 78ο λεπτό τουλάχιστον όταν ο Εργοτέλης έφερε το ματς στα ίσα!Γιουσούφ και Παλμίδης συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να πατάει στον Μπρούνο ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Τσέναμο και έκανε το 1-1, ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Η φάση του αγώνα

Μόλις στο ξεκίνημα. Ο Τσέναμο ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε το αυτογκόλ όταν η μπάλα κόντραρε πάνω στον Λαζαρίδη.

Ο διαιτητής

Προσπάθησε και κράτησε ρυθμό στο παιχνίδι παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα. Σωστά δεν μέτρησε γκολ του Ατρόμητου, αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Σε ένα ματς με τόσα λάθη δύσκολα μπορείς να βρεις κάποιον. θα διαλέξουμε, ωστόσο, τον νεαρό Παμλίδη, γιατί είχε την ψυχραιμία να αφήσει τη μπάλα στον Μπρούνο και να έρθει η ισοφάριση.

Μας άρεσε

Πραγματικά είναι δύσκολο να βρούμε κάτι που μας άρεσε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ίσως η μαχητικότητα του Εργοτέλη που δεν κλείστηκε πίσω.

Δεν μας άρεσε

Γιάννης Αγγελόπουλος και Σταύρος Λαμπράκης αποβλήθηκαν από τους δυο πάγκους για ένα σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο. Σίγουρα όχι όμορφη εικόνα για τους δυο παράγωγες.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις