Logo

Κύπελλο: ΟΦΗ - Ξάνθη 1-0 [βίντεο]



 
 

ofh 30-10-2014Δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη στο "Γεντί Κουλέ" για την 2η αγωνιστική της φάσης των...

ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με την... μπίλια να κάθεται τελικά στους Κρητικούς.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζορτζ στο 84ο λεπτό (έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Μερεμπασβίλι), το οποίο έφτανε και περίσσευε για να έρθει το τρίποντο και να βρεθεί στην κορυφή με τέσσερις πόντους, όσους έχει και η Ζάκυνθος, εφόσον βέβαια κατακυρωθεί η νίκη στα χαρτιά με τη Νίκη Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν νικήσει στην πρεμιέρα τους και ήθελαν τουλάχιστον να μην χάσουν, ώστε να μην βρεθούν εκτός δυάδας, είχαν δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Λουσέρο.

Πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν και στην φάση του 58ου λεπτού, όταν ο Ρενάν έχασε σίγουρο γκολ μπροστά στον πεσμένο Λόρια, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, όπου η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ η Ξάνθη την Ζάκυνθο, όταν και έχει την ευκαιρία με μια νίκη να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Λόρια, Αντελέγιε, Μονιάκης, Σίσιτς (61' Μερεμπασβίλι) , Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (85' Μπανούσης), Μεϊτέ, Στάθης, Απόνιο, Φερούζ (46' Τζορτζ).

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Σολτάνι, Κάρλος Ρούντι (70΄Κλέιτον), Παπαστεριάνος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ρενάν (67' Λουσέρο), Ράνος (82' Καπετάνος).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος (Αναβολή)

ΟΦΗ – Ξάνθη 1-0 (84’ Τζορτζ)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. ΟΦΗ 4

2. Ξάνθη 3

3. Ζάκυνθος 1*

4. Νίκη Βόλου 0 *

*Ο αθλητικός δικαστής θα πάρει την οριστική απόφαση.

Η 3η αγωνιστική:

7 Ιανουαρίου 2015: Νίκη Βόλου – ΟΦΗ

7 Ιανουαρίου 2015: Ξάνθη - Ζάκυνθος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-10-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις