Logo

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ



 
 

paok 1-11-2014Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τασούλας, με απόφασή του απαγόρευσε, την Παρασκευή, την οργανωμένη...

μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λαμία, όπου το Σάββατο διεξάγεται αγώνας βόλεϊ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και του Γ.Σ. Λαμίας.  

Σε σχετική ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών αναφέρονται τα εξής:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε σήμερα (31-10-2014), Απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο ΤΑΣΟΥΛΑ, σχετικά με τον αγώνα πετοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ¨Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ – ΠΑΟΚ¨, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Α'1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ( VOLLEY LEAGUE ) περιόδου 2014-2015, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο (01-11-2014) και ώρα 19:00΄ το απόγευμα, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαμίας «ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο ανωτέρω Δημοτικό Γυμναστήριο, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

AΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2014 από directNEWS.gr

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 01/11/14 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις