Logo

Champions League: ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα 0-4 [βίντεο]



 
 

messi 25-11-2014Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ-τρικ, έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League και η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-0 στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ...

Σκόρερς: 27' Λουίς Σουάρες, 38', 58' και 87' Μέσι

Γήπεδο: "ΓΣΠ", Λευκωσία

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Το πρώτο επίσημο γκολ του Λουίς Σουάρες με την φανέλα της Μπαρτσελόνα επετεύχθη στην Κύπρο και ήταν πανέμορφο, με τον Ουρουγουανό στο 27' να κάνει το 1-0 για τους "μπλαουγκράνα" με εξαιρετικό πλασέ, αφού είχε αποφύγει τον Ζοάο Γκιλιέρμε με εντυπωσιακό τρόπο, κάνοντάς του... "ποδιά" με "τακουνάκι".

Ένα ακόμη ιστορικό γκολ σε αυτό το ματς στο 38', με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει από κοντά μετά το "1-2" με τον Ραφίνια, έτσι έφτασε τα 72 γκολ στο Champions League, σπάζοντας το ρεκόρ του Ραούλ.

Ο Αργεντινός πέτυχε τελικά χατ-τρικ, καθώς σκόραρε στο 58' και το 87', φτάνοντας τα 74 γκολ, ενώ στο 70' αποβλήθηκε ο Ραφίνια.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρχιο, Ζοάο Γκιλιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Τιάγκο Γκόμες, Αλωνεύτης, Μαντούκ, Σέρινταν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς, Ραφίνια, Λουίς Σουάρες, Πέδρο, Μέσι.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις