Logo

Επεισόδια και ένταση στο Δ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας για την «Αγιά Σοφιά»!



 
 

agia sofia 22-12-2014Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας, όταν τέθηκε ερώτηση...

εκτός ημερησίας διάταξης για την «Αγιά Σοφιά».

Την ερώτηση, όπως μεταδίδει το orizontes, υπέβαλλε σύμβουλος της αντιπολίτευσης, που παράλληλα ζήτησε και να προταχθεί στη συζήτηση το θέμα του ρυθμιστικού σχεδίου που έχει να κάνει με την ανάπλαση του δάσους που θέλει να προωθήσει η νέα δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόππουλος είπε ότι θα συζητηθούν τα θέματα αυτά κάποια στιγμή, αλλά τελικά διεξήχθη ψηφοφορία για τα ζητήματα αυτά κατά την οποία σημειώθηκαν αντεγκλήσεις μεταξύ ατόμων που τάσσονται υπέρ της κατασκευής  της «Αγιά Σοφιάς» και ανθρώπων που  που αντιτίθενται στο έργο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δημοτικό Συμβούλιο παρακολουθούσαν τόσο δημότες φίλοι της Ένωσης, όσο και μέλη της ομάδας των "17" που κατέθεσαν την προσφυγή κατά του γηπέδου στο ΣτΕ.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι  ακολούθησαν επεισόδια που προκάλεσαν την διακοπή του Δ.Σ, ενώ στο χώρο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί συνόδευσαν για λόγους ασφαλείας  ορισμένους από τους παρισταμένους στην έξοδο  

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Άρης Βασιλόπουλος φυγαδεύτηκε από το χώρο, καθώς δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση για την στάση που έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα στο θέμα του γηπέδου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Αλήθεια", τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τα επεισόδια.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2014 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις