Logo

Δες, Έλληνα οπαδέ ποδοσφαιρικό πολιτισμό [βίντεο]



 
 

dortmunt 28-2-2015Πριν από μερικές εβδομάδες, η Ντόρτμουντ βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας. Πάλευε με τον εφιάλτη του υποβιβασμού να βρίσκεται στο μυαλό των προπονητών, των παικτών και των οπαδών, που όμως δεν γύρισαν ποτέ την πλάτη στην ομάδα. Ποτέ... Ο καιρός πέρασε, η Μπορούσια βρήκε ρυθμό, βελτίωσε το παιχνίδι της και στο...

σημερινό ντέρμπι της Βεστφαλίας πάτησε τη Σάλκε. Το 3-0 είναι κολακευτικό για τους ηττημένους Γι' αυτό και ο κόσμος έμεινε στο γήπεδο αρκετή ώρα μετά το φινάλε, ώστε να δείξει για πολλοστή φορά στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ τη στήριξή του.

Τι έκαναν εκείνοι; Πήγαν μπροστά από την εξέδρα, πανηγύρισαν μαζί με το κοινό και στη συνέχεια κάθισαν στο γρασίδι. Οι οπαδοί σίγησαν, ξεκίνησαν σιγά σιγά να τραγουδούν ένα σύνθημα και... Δείτε τι ακολούθησε. Ανατριχιαστικά ωραίες στιγμές, που δείχνουν τι πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο. Μια γιορτή, ένα μέσο για να ψυχαγωγηθούμε, να κάνουμε την πλάκα μας, χαβαλέ στους φίλους μας και τίποτα περισσότερο. Ισως κάποτε το καταλάβουμε και γίνουμε κι εμείς καλύτεροι άνθρωποι.

* Αγάπη για την ομάδα, σημαίνει να είσαι εκεί στα δύσκολα. Ο κόσμος της Borussia Dortmund δεν της γύρισε ποτέ την πλάτη, η ομάδα έφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον κοιτάζει την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό που έγινε στο φινάλε του ντέρμπι με τη FC Schalke 04, είναι ανεπανάληπτο και πραγματικά ανατριχιαστικό!

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις