Logo

Πειθαρχικές διώξεις κατά τεσσάρων ΠΑΕ για «ύποπτα» παιχνίδια



 
 

sthmena 30-3-2015Πειθαρχική δίωξη σε βάρος τεσσάρων ΠΑΕ - οι τρεις της Football League -  άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, με αφορμή τους φακέλους που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, όπου ματς αυτών των συλλόγων φέρονται ως «ύποπτα» λόγω έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας...

Η δίωξη στρέφεται μόνο κατά ομάδων και όχι κατά παικτών. Με βάση αυτό το δεδομένο εκτιμάται από ποδοσφαιρικούς κύκλους ότι οι ΠΑΕ θα αθωωθούν, καθώς για να θεωρηθούν - βάσει ΚΑΠ - «κατηγορούμενες» θα πρέπει να υπάρχει και εμπλοκή ποδοσφαιριστών.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε τη Δευτέρα αναφέρονται για τις διώξεις τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).

2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).

3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις