Logo

Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών



 
 

europa-league 24-4-2015H αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Φιορεντίνα είναι το μεγάλο ζευγάρι που έβαλε η κλήρωση των ημιτελικών του Europa League που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, με τους φιλόδοξους φέτος "βιόλα" του Βιτσέντο Μοντέλα να αντιμετωπίζουν την περσινή κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, η οποία μάλιστα έχει...

κατακτήσει τρεις φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο την τελευταία δεκαετία (2006, 2007, 2014).

Εντυπωσιακό είναι πάντως το αρνητικό ρεκόρ που έχει η ομάδα της Ανδαλουσίας απέναντι σε ιταλικές ομάδες καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης: σε σύνολο 4 αγώνων έχει απολογισμό 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

 
Στο άλλο ζευγάρι, η Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ (πρώτη εμφάνιση των "παρτενοπέι" σε ευρωπαϊκό ημιτελικό μετά από 26 ολόκληρα χρόνια) έχει θεωρητικά το πάνω χέρι στην αναμέτρησή της με τη Ντνίπρο (παρθενική παρουσία στα ημιτελικά της διοργάνωσης), η οποία είχε αποκλείσει στη φάση των "32" τον Ολυμπιακό.

Οι Ουκρανοί δεν έχουν ευχάριστες θύμησες από αναμετρήσεις τους με ιταλικές ομάδες αφού σε σύνολο 8 αγώνων μετρούν: 1 νίκη-1 ισοπαλίες-6 ήττες.

Όσον αφορά στον τελικό της Βαρσοβίας, εκεί τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Νάπολι-Ντνίπρο με τυπικά φιλοξενούμενο τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Φιορεντίνα.

Τα πρώτο ματς των ημιτελικών του Europa League θα γίνουν στις 7 Μαΐου και τα δεύτερα στις 14 του ίδου μήνα ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 27 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις