Logo

Βέροια - Πανθρακικός 0-1 [βίντεο]



 
 

veroia 3-5-2015Αποκλειστικά τη νίκη ήθελε ο Πανθρακικός στην Ημαθία με τη Βέροια και τα κατάφερε! Οι Θρακιώτες με χτύπημα πέναλτι του Ίγκορ στο 83' άνοιξαν το σκορ και με το 1-0 έφυγαν με το ''διπλό'' από τη μακεδονική πόλη...

Με το αποτέλεσμα αυτό οι ''κυανέρυθροι'' μπλέκουν σε περιπέτειες, αφού μένουν στους 43 βαθμούς.

Η τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, η 34η, θα είναι ''καυτή'' αφού εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποια θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει στη Football League Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΒΕΡΟΙΑ (Λαναρής, Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Αραγονές, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου (86' Καμπαγιέρο), Καλτσάς, Γεωργιάδης (66' Τάτος), Μπεν (28' λ. τρ. Ναζλίδης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Εμπόου, Μελίσσης, Μεχία, Ρομέου (80' Μάρτινς), Χρήστου, Τζάνης (90'+2' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Κάσες (85' Ηλιάδης), Ίγκορ

Γκολ: Ίγκορ (83')

Κάρτες: Νέτο (26', 80'), Καντιμοίρης (53'), Καλτσάς (81', 86') Βεργώνης (81') - Ηλιάδης (86'), Ίγκορ (88'), Χασομέρης (90'+2'), Εμπόου (90'+6')

Κόκκινες: Νέτο (80'), Καλτσάς (86')

Ανασκόπηση αγώνα

Στη Βέροια ανήκε η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Ήταν στο 13', με τον Αθανασιάδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ντουμίτρου. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί, την ίδια ώρα που ο Πανθρακικός επεδιώκε, στα πρώτα λεπτά τουλάχιστον, να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Στο 23' τραυματίστηκε ο Μπεν για την ομάδα της Ημαθίας και αντικαταστάθηκε από τον Ναζλίδη. Το πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις. Είναι αξιοσημείωτο ότι η δεύτερη καλή στιγμή που καταγράφηκε ήταν στο 41', οπότε και ο Καντιμοίρης απέκρουσε τη σέντρα του Τζάνη, που κατευθυνόταν στα δίχτυα.

Στο 48' το σουτ που επιχείρησε ο Βεργώνης πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, όπως και αυτό του Ρομέου στο 50', που ήταν αδύναμο. Νευρικό παιχνίδι στην Ημαθία, το οποίο πήρε... φωτιά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 81' ο Νέτο, που είχε ήδη δεχτεί μια κίτρινη, γκρέμισε στην περιοχή του Καντιμοίρη τον Ίγκορ και καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Κομοτηνής, αλλά και κόκκινη στον Βραζιλιάνο αμυντικό. Ο στράικερ των Θρακιωτών δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1.

Ο Καλτσάς της Βέροιας ''κιτρινίστηκε'' δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά και δέχτηκε και αυτός την κόκκινη, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με εννέα παίκτες. Ο Πανθρακικός κρατούσε το υπερπολύτιμο 0-1, που τον έβαζε για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας! Με κατενάτσιο οι ''πράσινοι'' κράτησαν το σπουδαίο ''διπλό'' και έβαλαν ''φωτιά'' στα χαμηλά στρώματα της Superleague.

Η φάση του αγώνα

Ασφαλώς η φάση του πέναλτι. Ο Ίγκορ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που του έκανε ο Νέτο, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε! Το παιχνίδι κρίθηκε εκείνη τη στιγμή.

Ο διαιτητής

Ο Μάνταλος καταλόγισε ορθά το πέναλτι στην ανατροπή του Ίγκορ από τον Νέτο. Και αυτή η κόκκινη στον Βραζιλιάνο αλλά και εκείνη στον Καλτσά ήταν σωστή.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ίγκορ. Ψύχραιμος ο στράικερ του Πανθρακικού, που την κρίσιμη καμπή σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα και την έσπρωξε στο μεγάλο ''διπλό'', που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στην προσπάθεια για παραμονή.

Μας άρεσε

Μεγάλη η κρισιμότητα της αναμέτρησης και έως το τέλος η αγωνία χτυπούσε κόκκινο! Μας άρεσε πολύ που μέχρι και το σφύριγμα της λήξης όλα κρέμονταν από μία κλωστή.

Δεν μας άρεσε

Πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Χωρίς φάσεις, αλλά και χωρίς ρυθμό. Αντιλαμβανόμαστε ασφαλώς ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις