Logo

ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 0-0 [βίντεο]



 
 

Pas-giannina 3-5-2015Κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Εργοτέλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 στους "Ζωσιμάδες". Το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες, και μάλιστα σε κάποιες από αυτές οι...

Κρητικοί θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ και να φύγουν με τη νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

Διαιτητής: Γ. Δασκαλόπουλος

Βοηθοί: Δ. Ζυγούρης, Ν. Παστρωμάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (76' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Ακόστα (82' Κρητικός), Κοροβέσης (71' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Πίτσος, Μποέ-Καν, Καζναφέρης (57' Χαλκιαδάκης), Χαντί (87' Ουλά), Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Κούτρης (81' Γκέντσογλου)

Κίτρινες Κάρτες: Τζημόπουλος, Μπέριος, Βελλίδης / Σαράνοφ

Ανασκόπηση αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, χάνοντας κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθεί, κυρίως με τον Μανιά. Η πρώτη μεγάλη στιγμή, όμως, άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 33' ο Ναδάλες δεν γύρισε σωστά την μπάλα προς τα πίσω, ο Γιουσούφ έγινε κάτοχός της, αλλά ο Μιχαήλ έσωσε πάνω στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αφρικανού.

Φάση-καρμπόν, αλλά από την άλλη πλευρά του γηπέδου, είχαμε ένα λεπτό αργότερα, με τον Κοροβέση να βγαίνει απέναντι από τον Σαράνοφ, να πλασάρει εξαιρετικά, αλλά ο Λουβιόν ενήργησε σωτήρια αυτή τη φορά, απομακρύνοντας σε κόρνερ, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν πολύ λιγότερες, με αποτέλεσμα να χειροτερεύσει και το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες. Μόνο στο φινάλε του ματς χάθηκε μία σπουδαία ευκαιρία για τον Εργοτέλη, που θα μπορούσε να φύγει με το "διπλό", αλλά ο Βελλίδης έδιωξε με τα πόδια την προσπάθεια του Γιουσούφ.

Η φάση του αγώνα

Το standing ovation στον Νίκο Κοροβέση, όταν αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του ΠΑΣ.

Ο διαιτητής

Δεν είχε δύσκολες φάσεις το παιχνίδι και ο Δασκαλόπουλος έβγαλε μόνο τέσσερις κάρτες.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Λουβιόν, κυρίως για το γεγονός ότι γλίτωσε την ομάδα του στη φάση του 34ου λεπτού.

Μας άρεσε

Η μαχητικότητα του Εργοτέλη, παρά την απογοήτευση των παικτών του μετά τον υποβιβασμό στη Football League.

Δεν μας άρεσε

Το κάκιστο θέαμα που παρακολουθήσαμε, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις