Logo

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-1 [βίντεο]



 
 

atromhtos 3-5-2015Ωραίο παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Ο Ατρόμητος ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς, όμως ο Πανιώνιος έχασε πολλές ευκαιρίες κι αν ο...

Φούντας δεν αστοχούσε σε 1-2 περιπτώσεις, ίσως να μιλούσαμε για άλλο ματς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι διεκόπη δυο φορές, εξαιτίας ενός πανό που ανέβηκε στις κερκίδες. Τη δεύτερη φορά μάλιστα ο διαιτητής τόνισε πως θα διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (Δημούτσος 86'), Μπρίτο (Καραμάνος 66'), Ουμπίδες, Καράσκο (Αγκουαζί 52'), Ναπολεόνι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Κόρμπος (Καθάριος 84'), Φούντας, Μπουμάλ (Γιάννου 63'), Κολοβός, Μπακασέτας.

Γκολ: Ναπολεόνι (σουτ 37', 97', 102') -- Κολοβός (σουτ 115')

Κάρτες: Μπακασέτας (κίτρινη 39'), Λαζαρίδης (κίτρινη 40), Μητρόπουλος (κίτρινη 40'), Αγκουαζί (κίτρινη 83'),

Ανασκόπηση αγώνα

Καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να μην κρύβονται στο καβούκι τους. Ο Ατρόμητος ωστόσο πατούσε καλύτερα και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με ατομική ενέργεια, όταν ελίχθηκε ωραία έξω από τη μεγάλη περιοχή και με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι είναι δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όλες με τον Μπακασέτα. Στη δεύτερη (48') η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ξεκίνημα με φάση

Το δεύτερο μέρος είχε μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κολοβός από τα αριστερά έκανε την ατομική ενέργεια, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φούντα να αστοχήσει σε μοναδικό τετ α τετ με τον Γκορμπούνοφ, όμως ο Λαζαρίδης έσωσε πάνω στη γραμμή.

Η αναμέτρηση έδειχνε να τελειώνει με τον Πανιώνιο να χάνει μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Φούντας από κοντά δεν θα μπορέσει να σουτάρει όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ.

Ότι δεν κατάφερε ο Έλληνας άσος, όμως, το κατάφερε ο Ιταλός Ναπολεόνι δις με σουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κάνοντας το σκορ 3-0.

Το ματς έκλεισε με τον Κολοβό να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 115'!!

Η φάση του αγώνα

Ο Φούντας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει την αναμέτρηση στο τέλος, όμως δεν πλάσαρε σωστά. Στην επόμενη φάση, ο Ναπολεόνι έκανε το 2-0.

Ο διαιτητής

Δεν είχε πολύ δουλειά ο διαιτητής του αγώνα. Εύκολο απόγευμα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Φυσικά ο Στέφανο Ναπολεόνι. Δυο πολύτιμα γκολ που στέλνουν τον Ατρόμητο στα πλέι οφ.

Μας άρεσε

Ο ρυθμός του αγώνα. Πάνω-κάτω η μπάλα όλη την ώρα.

Δεν μας άρεσε

Οι αμυντικοί του Πανιώνιου δεν αντέδρασαν σωστά σε στιγμές που έπρεπε να κρατήσουν. Έτσι κάθε αντεπίθεση "μύριζε" γκολ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις