Logo

Formula 1 - Μ. Βρετανία QP: Εντός έδρας pole για Hamilton [βίντεο]



 
 

hamilton 4-7-2015Τίποτα δεν άλλαξε και στο Silverstone, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις κατατακτήριες δοκιμές. Οι Mercedes W06 Hybrid ήταν για άλλη μια φορά απλησίαστες “κλειδώνοντας” για 7η φορά φέτος την πρώτη σειρά του γκριντ. Στην pole position θα βρεθεί ο Lewis Hamilton που “παίζει” εντός έδρας και...

θέλει τη νίκη, αν και τις δύο προηγούμενες φορές που ξεκίνησε από την pole στο Silverstone (2007 και 2013) δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη

Η 8η φετινή του pole και 46η συνολικά στην καριέρα του στη Formula 1 (τρίτος στη λίστα με τις περισσότερες pole όλων των εποχών) ήρθε με την πρώτη του προσπάθεια στο Q3 όπου σημείωσε χρόνο 1:32.248. O Rosberg προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Να σημειωθεί πως στο FP3 που έγινε το πρωί του Σαββάτου, ο Γερμανός αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο (διαρροή λαδιού), αλλά οι τεχνικοί της Mercedes κατάφεραν να το διορθώσουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πίσω από τις δύο Mercedes θα βρεθούν οι Williams των Felipe Massa - Valtteri Bottas, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει την τελευταία στιγμή την τρίτη θέση από τον Φινλανδό.

Στην τρίτη σειρά της σχάρας εκκίνησης θα βρεθούν οι δύο Ferrari, με τον Kimi Raikkonen να είναι ταχύτερος του Sebastian Vettel.

O Daniil Kvyat με την Red Bull σημείωσε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, με τον Carlos Sainz Jr να ακολουθεί. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Nico Hulkenberg - Daniel Ricciardo.

Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη McLaren και μάλιστα σε μια πίστα που μετράει πολύ για την ιστορική ομάδα η οποία στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει εκεί 12 νίκες.

Είναι δύσκολο για μας. Είχαμε συνηθίσει να δίνουμε μάχες για νίκες και βάθρα”, έλεγε απογοητευμένος ο Jenson Button που θα ξεκινήσει από την 18η θέση, με τον Fernando Alonso να βρίσκεται μια θέση πιο πάνω (17ος).

Ένα πρόβλημα που παρατηρήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών ήταν τα χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης, γεγονός στο οποίο στάθηκαν σχεδόν όλοι οι πιλότοι. Αρκετοί, μάλιστα, είχαν εξόδους σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα να ακυρώνονται οι προσπάθειές τους.

H σειρά εκκίνησης:

british 4-7-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑNΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2015 από directNEWS.gr πηγή: caranddriver.gr

σχετικά θέματα:

Formula 1 - Αυστρία Race: Νικητής ο Rosberg [βίντεο]

Formula 1 - Αυστρία QP: Ο Hamilton στην pole, ακόμα και σταματημένος! [βίντεο]

Formula 1 - Καναδάς Race: Το καρέ του Hamilton [βίντεο+φωτο]

Formula 1 - Καναδάς QP: Άλλη μια pole για Hamilton [βίντεο]

Formula 1 - Monaco: Πρίγκιπας και φέτος ο Rosberg [βίντεο]

Formula 1 - Monaco QP: Hamilton και πάλι [βίντεο]

Formula 1 - Ισπανία: Ρόσμπεργκ ο Ισπανός! [βίντεο]

Formula 1 - Ισπανία: Έσπασε το... κατεστημένο ο Rosberg [βίντεο]

Formula 1 - Μπαχρέιν: Ασταμάτητος ο Χάμιλτον και στο Μπαχρέιν [βίντεο]

Formula 1 - Μπαχρέιν: "Καρέ" της pole ο Χάμιλτον [βίντεο]

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 04/07/15 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις