Logo

Η FIFA απαγόρευσε στη Ρεάλ Μαδρίτης τις μεταγραφές!



 
 

real madridΤην απόφαση να επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών και στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει λάβει η FIFA. Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η «El Mundo Deportivo», επικαλούμενη πηγές από την παγκόσμια συνομοσπονδία, αλλά και μέσα από τη «βασίλισσα»...

της Ευρώπης, οι άνθρωποι της οποίας φέρονται να είναι ενημερωμένοι πλήρως για την ετυμηγορία της ανώτατης αρχής του ποδοσφαίρου.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη Μπαρτσελόνα, που τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών στις δύο προηγούμενες περιόδους. Οι «μπλαουγκράνα» απόκτησαν τους Αρντά Τουράν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και Αλέις Βιδάλ από τη Σεβίλλη, ωστόσο, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η FIFA θα απαγορεύσει στους «μερένγκες» το δικαίωμα να ενισχυθούν τόσο τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά και το καλοκαίρι του 2016, ενώ δεν αποκλείεται η τιμωρία να έχει ισχύ και για τρίτη μεταγραφική περίοδο, κάτι που εφόσον ισχύσει θα εμποδίσει τη διοίκηση της Ρεάλ να πάρει παίκτες και τον Ιανουάριο του 2017!

Επίσης στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι οι Μαδριλένοι είναι ενημερωμένοι για την απόφαση της FIFA, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί πριν το τέλος του έτους. Η τιμωρία αυτή θα επιβληθεί στη Ρεάλ για παρατυπίες που φέρεται να έχει κάνει στο μεταγραφικό παζάρι του περασμένου Ιουλίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-11-2015 από directNEWS.gr πηγή:koutipandoras.gr


Τελευταίες Ειδήσεις