Logo

Ατρόμητος - Πανθρακικός 1-2 [βίντεο]



 
 

atromhtos 28-11-2015Ο Μιχάλης Γρηγορίου έφυγε, ο Τραϊανός Δέλλας ήρθε στην θέση του, αλλά η κατάσταση παραμένει τραγική για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου δε λέει να σηκώσει κεφάλι και η μια ήττα διαδέχεται την ήττα. Αυτή την φορά, ήταν η σειρά του ουραγού Πανθρακικού να νικήσει τους...

Περιστεριώτες, σημειώνοντας μάλιστα την παρθενική του φετινή επιτυχία έπειτα από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Πέμπτη σερί εντός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο, όταν κάποτε ήταν το μεγάλο του "όπλο" και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του πίνακα με μόλις εννέα βαθμούς. Όσο για τους Θρακιώτες, έφτασαν τους επτά και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Ο Μελίσσης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 41' για τον Πανθρακικό, για να ισοφαρίσει ο Ναπολεόνι με εκτέλεση φάουλ στο 78'. Και ενώ το μομέντουμ φαινόταν να αλλάζει, τρία λεπτά μετά ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ντιγκινί και με προβολή έκανε το 2-1, που χάρισε και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή (5/12, 19:30), ενώ ο Ατρόμητος πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό (7/12, 19:30) σε ένα ματς πολύ οριακό και για τις δυο ομάδες.

Μετά το φινάλε του αγώνα, οι παίκτες του Ατρομήτου κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα των αγανακτισμένων φίλων της ομάδας και είχαν διάλογο για την φετινή τραγική πορεία. Δύσκολη η κατάσταση, χρειάζεται να αλλάξουν πολλά στην συνέχεια.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Πάτρας (Μακεδονίας)

Τέταρτος: Παππάς (Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης (72' Μίλος Στόιτσεφ), Μπίτολο (46' Μαρσελίνιο), Γοδόι, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Λε Ταλέκ (46' Μαρσελίνιο)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελεθερόπουλος): Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Μεχία, Λαδάκης (66' Ηλιάδης), Χαβίτο, Μάρτινς (63' Σέτι), Χασομέρης (36' Μουδούρογλου), Ντιγκινί.

Γκολ: 78' Ναπολεόνι / 41' Μελίσσης, 81' Ηλιάδης

Κάρτες: 7' Μεχία, 80' Ηλιάδης, 93' Παπαγεωργίου

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με διάθεση να επιβάλουν το ρυθμό τους. Δυο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με το ψαλιδάκι του Μπρίτο (2') και το σουτ του Γοδόι (6') δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με τον Πανθρακικό να ισορροπεί στην συνέχεια και όσο κυλούσαν τα λεπτά, πατούσε καλύτερα στο χορτάρι. Οι φάσεις έκτοτε ήταν ελάχιστες, με τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και αυτούς του Τραϊανού Δέλλα να "βραχυκυκλώνουν".

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές φάσεις στο 37' και στο 40' με τους Μουδούρογλου (μόλις είχε περάσει στο ματς) και Χαβίτο, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ και στην δεύτερη ο Γκορμπούνοφ αντέδρασε εξαιρετικά. Το καμπανάκι κινδύνου δεν ήχησε δυνατά στ' αυτιά των γηπεδούχων και ένα λεπτό μετά ο Μελίσσης εκμεταλλεύτηκε το σουτ του Ποτουρίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα. Γκολ σε ιδανικό σημείο για τον Πανθρακικό, που ήταν πλέον σε θέση οδηγού.

Η φάση του αγώνα

Η απόκρουση του Ηλιάδη με το πόδι στο αριστερό σουτ του Κούρου στο 87'. Η μπάλα πήγαινε μέσα, ο Πασχαλάκης ήταν εξουδετερωμένος, αλλά ο αρχηγός του Πανθρακικού επενέβη σωτήρια και κράτησε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Ο διαιτητής

Ο ρέφερι Παπαδόπουλος δεν είχε προβλήματα, ήταν κοντά στις φάσεις και οι δυο ομάδες δεν μπορούν να έχουν παράπονα. Δεν του έτυχε άλλωστε και η δύσκολη φάση στο παιχνίδι και πέρασε απαρατήρητος.. Δυο λάθος υποδείξεις οφσάιντ σε παίκτες του Ατρομήτου, μια σε κάθε ημίχρονο.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ηλιάδης ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ του Πανθρακικού στο 81' και λίγα λεπτά μετά έσωσε την εστία του Πασχαλάκη σε σουτ του Κούρου. Ήταν πέρα για πέρα καταλυτικός ο ρόλος του για να έρθει το πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Κομοτηνής.

Μας άρεσε

Η εμφάνιση του Πανθρακικού ήταν πολύ καλή και οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα. Δεν επέτρεψαν στον Ατρόμητο να κυριαρχήσει και να κάνει το παιχνίδι του, ενώ αντέδρασαν εξαιρετικά μετά την ισοφάριση. Δεν πανικοβλήθηκαν, γρήγορα πήραν εκ νέου το προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι τέλους. Πολύ καλό και το κοουτσάρισμα του "Ελέ".

Δεν μας άρεσε

Η εικόνα του Ατρομήτου θυμίζει μια ομάδα "άρρωστη". Δε λέει να σηκώσει κεφάλι και απογοήτευσε σε ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος. Το ίδιο άσχημη και η εικόνα στις εξέδρες, με τον κόσμο να είναι ελάχιστος και μάλιστα στο τέλος μια μερίδα ζήτησε εξηγήσεις από τους παίκτες για τη νέα ήττα και την κακή εμφάνιση.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις