Logo

Κύπελλο: Πανιώνιος - Ζάκυνθος 1-0 [βίντεο]



 
 

panionios 1-12-2015Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ήδη ο Πανιώνιος με τους "κυανέρυθυρους" να παίρνουν την πρόκριση μετά και τη νίκη τους επί της Ζακύνθου με 1-0...

Ο Πανιώνιος έκανε το δυο στα δυο και βρίσκεται με έξι βαθμούς στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ο Χαλκιαδάκης ο οποίος με μια υπέροχη ενέργεια και σουτ στο 36' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στον Πανιώνιο. Ήταν το 22' όταν ο Βλάχος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και επιχείρησε ένα σουτ το οποίο ανάγκασε τον Πολίτη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Καραμάνος έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και παράλληλο γύρισμα έξω από την περιοχή με την μπάλα να φτάνει στον Μητρόπουλο ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 35' η μπάλα έφτασε στον Βιγιάλμπα ο οποίος έπιασε το πλασέ αλλά ο Πολίτης μπλόκαρε και πάλι την μπάλα.

Όμορφη ενέργεια και γκολ από τον Χαλκιαδάκη

Στο επόμενο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Χαλκιαδάκη από τα δεξιά ο οποίος με ωραία προσπάθεια απέφυγε δυο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα στην αντίπαλη γωνία ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός για την εστία της Ζακύνθου. Τουλάχιστον μέχρι το 67' όταν ο Καραμάνος βρέθηκε σε θέση βολής μετά από σέντρα του Μασούρα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά έξω.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μασούρας που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι αντί του Ντουρμισάι έκανε ωραία ενέργεια και σουτ με το αριστερό αλλά ο Πολίτης έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή χάθηκε στο 85' όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου ο Πολίτης απομάκρυνε και πάλι,

Γκολ: 36' Χαλκιαδάκης

Κάρτες: 25' Καθάριος/38' Πέττας, 59΄Νίκιτς, 85' Ταχταρίδης, 87' Πεχλιβανόπουλος

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ντουρμισάι (67' Μασούρας), Βιγιάλμπα (74' Μπακασέτας), Βλάχος, Καθάριος (56' Σιώπης), Μητρόπουλος.

Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας (46' Κρολ), Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος (64' Κουρέλλας), Πέττας (73' Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Τατταρίδης, Νίκιτς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Πανιώνιος 6

2) Εργοτέλης 1

3) Ζάκυνθος 1

4) Παναιτωλικός 0

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 3.00μ.μ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις