Logo

Κύπελλο: Λαμία - Ατρόμητος 0-2 [βίντεο]



 
 

atromhtos 1-12-2015Ο Στέφανο Ναπολεόνι σκόραρε δύο φορές στο ΔΑΚ Λαμίας και ήταν αυτός που οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη με 2-0 επί της τοπικής ομάδας για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας...

Η Λαμία βρέθηκε κοντά στο γκολ, πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά ο Μπάρκας μπλόκαρε το πλασέ του Παπαευθυμίου. Στο 12ο λεπτό το σουτ του Τόσκα πέρασε άουτ.

Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς, όταν ο Ναπολεόνι έδωσε στον Ουσέρο αλλά το σουτ του Ισπανού μέσου απομακρύνθηκε από τον Πανέτσο.

Το δοκάρι σταμάτησε τον Ατρόμητο από το γκολ, αρχικά στο 37' κι έπειτα στο 44'. Ο Μπάλλας έπιασε το σουτ αλλά η επέμβαση του Πανέτσου ήταν ικανή να στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο από στου του Κιβρακίδη.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό με τον Ναπολεόνι να στέλνει με σουτ στην κίνηση την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πανέτσου.

Στο 65ο λεπτό οι Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κοντέων από τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Πρώτη νίκη του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών μετά τις ήττες με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό. Αποκλείστηκε και μαθηματικά η Λαμία από τις όποιες πιθανότητες είχε να διεκδικήσει τη συνέχεια της συμμετοχής της στη διοργάνωση.

ΛΑΜΙΑ: Πανέτσος, Τσολέπας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74' Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (38' Καραγιάννης), Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (64' Αντωνίου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Μπρίτο, Μπαστακός (87' Ούμπιδες), Στόιτσεφ (80' Λημνιός), Ναπολεόνι (70' Πίτου Γκαρσία)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ατρόμητος 4 (4-2)

2. Καλλιθέα 3 (2-1)

3. Βέροια 1 (2-2)

4. Λαμία 0 (1-4)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις