Logo

Πόλο: Ελλάδα - Ουγγαρία 12-8



 
 

fountoulis 1-12-2015Αυτή η φουρνιά του ελληνικού πόλο είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα και το απέδειξε για μία ακόμα φορά. Η εθνική ομάδα επιβλήθηκε με 12-8 επί της Ουγγαρίας και πλέον είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα τελικά του World League...

Παίζοντας μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Α. Πεπανός" οι Έλληνες διεθνείς ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Οι Ούγγροι που ήρθαν στη χώρα μας με αρκετές αλλαγές έπειτα από επιλογή του προπονητή τους μπήκαν νωθρά στο ματς και έτσι η εθνική μας με γκολ του Φουντούλη και του Γενηδουνιά προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικά ξεσπάσματα στην απόδοσή τους και με περιφερειακά σουτ κατάφερναν να μένουν κοντά στο σκορ. Με έναν κεραυνό του Βάμος μείωσαν σε 4-3, αλλά τα τέρματα των Μουρίκη, Γενηδουνιά και Βλαχόπουλους έφεραν και πάλι την ηρεμία στην εθνική μας που πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-3 υπέρ της.

Έκτοτε οι Μαγυάροι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να κατεβάσουν τη διαφορά κάτω από τα τρία γκολ και το τελικό 12-8 μάλλον πρέπει να τους αφήνει ικανοποιημένους. Πλέον, η εθνική μας είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου της και έχοντας να υπερασπιστεί αυτό το +4 είναι φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του World League.

Ελλάδα - Ουγγαρία 12-8

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-3, 3-4, 2-1

Ελλάδα: Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Γενηδουνιάς 2, Βλαχόπουλος 3, Μυλωνάκης, Κολόμβος, Γούνας

Ουγγαρία: Μέζεϊ, Σάλαμον, Μάνχερτζ, Βάμος 2, Έρντελι, Μπάτορι, Χοσνιάκι

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής

Ελλάδα - Ουγγαρία 12-8

Γεωργία – Ρουμανία 11-13.

Η Βαθμολογία στον Α’ Όμιλο

1. ΕΛΛΑΔΑ  9

2. Ουγγαρία    6

3. Ρουμανία 3

4. Γεωργία 0

Επόμενη αγωνιστική (16/2)

Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργία – Ουγγαρία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις