Logo

Οι νονοί της νύχτας και τα στημένα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ



 
 

shmenoi-agwnesΝονοί της νύχτας, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, που συνελήφθησαν πριν λίγες μέρες εμπλέκονται και σε στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και δημοσιοποίησε...

η εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΙ», προκύπτει ότι μέλη της συμμορίας γνώριζαν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα ορισμένων αγώνων με αποτέλεσμα να στοιχηματίζουν σ' αυτούς και να κερδίζουν πολλά χρήματα.

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Ασφάλειας:

«Από 4 έως 07/03/2015 ο Ζ.Ε είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Τ.Σ, καλαθοσφαιριστή της ομάδας Αετός ΓΑΣ προκειμένου να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παγκρατίου- Αετού της Α2 Κατηγορίας που διεξήχθη στις 07/03/15 και ώρα 5 μ.μ. Πράγματι η ομάδα του Παγκρατίου νίκησε με διαφορά 9-10 πόντων, όπως είχαν σκοπό να στοιχηματίσουν για να αποκομίσουν οικονομικό όφελος ( τελικό σκορ 82-72 ). Ο Ζ.Ε επιδίωκε να στοιχηματίσει 1.500-2.000 ευρώ με ποσοστό απόδοσης 16 έως 20 μονάδες, αναφέροντας ως συνθηματικό: ''ηλικία παιδιών από 16 έως 20 ετών''.

Εξάλλου, για τον Ζ.Ε και τον Γ.Ν είχε προκύψει και η παρουσία του σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναργειακού-Πανελευσινιακού ο οποίος έγινε στις 08/03/15 και ήταν καθοριστικής σημασίας, καθώς αγωνιζόταν ο πρώτος και ο δεύτερος της βαθμολογίας και κρίνονταν η άνοδος μιας εκ των δυο ομάδων στην επόμενη κατηγορία. Ο αγώνας έληξε 0-2 υπέρ του Πανελευσινιακού. Στο γήπεδο είχαν μεταβεί έναντι αμοιβής 50 άτομα, στην πλειονότητα τους ''φουσκωτοί'', μεταξύ των οποίων ήταν και οι Ζ.Ε και Γ.Ν, με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους αντίπαλους παίκτες και να αναμειχθούν σε τυχών επεισόδια. Ο Ζ.Ε και ο Γ.Ν υποστήριζαν διαφορετικές ομάδες».

Ακόμη:

«Στις 14/06/15 ο Α.Κ επικοινώνησε με τον αστυνομικό Κ.Δ και αναφέρθηκαν σε στοιχηματισμό στημένου αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Ψαχνών-Παναιγιαλείου με τελικό σκορ 2-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε στο ημίχρονο του αγώνα και ο αστυνομικός Κ.Δ ανέφερε στον Α.Κ ότι ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Παναιγιαλείου, ενημερώθηκε από κάποιον ότι το τελικό σκορ θα ήταν 2-3, λέγοντας χαρακτηριστικά: '' Κώστα άκου να σου πω τι μου είπε: μου λέει παίξτo τώρα, ακριβές σκορ 2-3 τελικό...».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις