Logo

Ένταση στην αναμέτρηση Λαμία - ΑΕΛ [βίντεο]



 
 

lamia 8-2-2016Νικήτρια στο σπουδαίο ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League η Λαμία. Έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΛ με 1-0, στη Φθιώτιδα, και έφτασε τους 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα των "βυσσινί" στο πρωτάθλημα, έπειτα από την εντός έδρας από την Κέρκυρα...

Στο κατάμεστο στάδιο της Λαμίας, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έπαιξαν με πάθος και πυγμή, φτάνοντας στο σημαντικό τρίποντο, που τους επιτρέπει να ελπίζουν στο θαύμα της δυάδας. Ο Μίλιεβιτς με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 53', νίκησε τον Ξενοδόχοφ, και άνοιξε το σκορ, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα (1-0).

 

(τα στατιστικά της αναμέτρησης)

Επρόκειτο για αμφίρροπο παιχνίδι, με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και δύο κόκκινες κάρτες (Πάτο - Ζουλιώτης). Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, όχι μόνο οι οπαδοί των δύο ομάδων (οπαδοί της Λαμίας πέταξαν φωτοβολίδα σε αυτούς της Λαμίας), αλλά και οι παράγοντες και οι παίκτες ήρθαν στα χέρια (αποβλήθηκαν οι τεχνικοί διευθυντές Μυροφορίδης - Κυπαρίσσης).

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα επεισόδια που πήγαν να δημιουργηθούν έληξαν. Η ΑΕΛ όσο το ματς πλησίαζε προς το τέλος του, πίεσε ασφυκτικά, αλλά ο Πίτκας κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος (84' Παπαργυρίου), Ντάσιος, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Μπαλού (80' Λεάντρο), Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (72' Τόσκας), Πίντο.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος (60' Μαρουκάκης), Ουρτάδο (67' Βαρέλα), Ροβίθης (67' Αναστασόπουλος), Πάτο, Μπόγιοβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Κορτέσης (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-2-2016 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις