Logo

Ατρόμητος - Βέροια 0-0 [βίντεο]



 
 

atromhtos 13-2-2016Έπειτα από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου ο Ατρόμητος, δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη κόντρα στη Βέροια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες...

έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ούτε ο Λόπεθ, αρχικά, ούτε ο Καντιμοίρης στη συνέχεια επέτρεψε να παραβιαστεί η "κυανέρυθρη" εστία.

Αποδείχθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι γιατί Ατρόμητος και Βέροια έχουν δυσκολία στο γκολ. Οι "κυανόλευκοι" ύστερα από 22 αγώνες στο πρωτάθλημα μετρούν 15 γκολ, ενώ δύο λιγότερα έχει σημειώσει η ομάδα της Ημαθίας.

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων)

4ος: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο (76' Κεϊτά), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι (65' Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος (65' Σουμπίνιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Λόπεθ (67' λ. τρ. Καντιμοίρης), Σιόντης, Μαραγκός, Μαλόν, Γιαννούλης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46' Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79' Νέτο), Ανάκογλου, Ναζλίδης, Μαγέφσκι.

Γκολ: -

Κάρτες: -

Ανασκόπηση αγώνα

Κάτω από τα γκολπόστ για τον Ατρόμητο ο Βασίλης Μπάρκας. Δεξιά στην άμυνα ο Κοντοές, αριστερά ο Μπίτολο, με Λαζαρίδη και Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας. Ουμπίντες και Ουσέρο ήταν οι κεντρικοί χαφ, ενώ η μεσοεπιθετική τριάδα απαρτιζόταν από τους Μπρίτο (δεξιά), Στόιτσεφ (αριστερά) και Ματέι. Μοναδικός προωθημένος ο Παπαδόπουλος. Για τη Βέροια ο Λόπεθ στη θέση του τερματοφύλακα. Αριστερά στην άμυνα ο Γιαννούλης, δεξιά ο Μαλόν, Μαραγκός και Ραούλ Μπράβο στις θέσεις των στόπερ. Άρσε και Σιόντης οι αμυντικοί χαφ, μεσοεπιθετική τριάδα με Μαγέφσκι, Ανάκογλου και Γεωργιάδη, στην κορυφή ο Ναζλίδης.

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική προσπάθεια έγινε στο 26ο λεπτό με μακρινό σουτ του Λαζαρίδη, που παρότι καλοτραβηγμένο, πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας. Οι Περιστεριώτες πολύ δύσκολα έβρισκαν ο ένας τον άλλον. Η μία γραμμή με την άλλη ήταν μακριά και αναγκάζονταν οι στόπερ να επιδιώκουν να βρουν με μακρινές μπαλιές τους επιθετικούς. Στο 29' ακολούθησε μακρινό σουτ από τον Μαλόν, το οποίο πέρασε άστοχα εκτός εστίας. Ήταν όμως η πρώτη τελική και για τη Βέροια. Στο 33' απείλησε εκ νέου ο Λαζαρίδης για τον Ατρόμητο. Έκανε την προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες, αλλά η μπάλα πέρασε αουτ. Μια κεφαλιά του Κοντοέ στο 37' και ένα χτύπημα φάουλ του Ουμπίντες στο 43' δεν ανησύχησαν τον Λόπεθ της ομάδας της Ημαθίας.

Η είσοδος του Γιουσούφ στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους έδωσε ζωντάνια στο παιχνίδι. Από τη δεξιά πλευρά ο εξτρέμ από τις Κομόρες μπήκε ορεξάτα, με τον Δέλλα να δίνει σαφή εντολή στον Κοντοέ να μην τον χάνει από τα μάτια του. Στο 52' χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Στόιτσεφ συνεργάστηκε ωραία με τον Μπίτολο, ο Αργεντινός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60' ο Στόιτσεφ επιχείρησε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, αλλά ο Λόπεθ απομάκρυνε εξαιρετικά με το ένα χέρι σε κόρνερ. Η Βέροια προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα στο 67', αφού ο Λόπεθ τραυματίστηκε (θλάση) και αντικαταστάθηκε από τον Καντιμοίρη. Από το 70' και μετά ο Ατρόμητος περιόρισε αισθητά τη Βέροια και σημειώσε μια σειρά από πολύ καλών ευκαιριών.

Στο 76' ήταν πάλι ο Στόιτσεφ που απείλησε με σουτ, με τον Καντιμοίρη να διώχνει σε κόρνερ. Νέα σπουδαία φάση στο 78'. Ο Στόιτσεφ γύρισε στον Μπρίτο μέσα στην περιοχή, από κοντά ο Καντιμοίρης απέκρουσε και κράτησε το 0-0. Στο 82' ο ο Στόιτσεφ και πάλι πέρασε στον Σουμπίνιο, αυτός έκανε το σουτ, με τον Μπράβο να βρίσκει την μπάλα και να της αλλάζει πορεία στέλνοντάς την κόρνερ. Ο Σέρβος Στόιτσεφ, που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπάθειών του Ατρόμητου, επιχείρησε μακρινό σουτ στο 88', αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Τελευταία φάση στο παιχνίδι το χτύπημα φάουλ από τον Σουμπίνιο στο 94', που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η φάση του αγώνα

Στο 78' και στο 82' χάθηκαν δύο πολύ μεγάλες φάσεις για να σκοράρει ο Ατρόμητος. Μπρίτο και Σουμπίνιο δεν κατόρθωσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής

Ειδικά στο πρώτο μέρος έγιναν αρκετά λάθη από τον α' βοηθό του Σπάθα. Γενικά, ωστόσο, δεν υπήρξε καμία φάση που να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτο πως δεν δόθηκε ούτε κάρτα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Θα επιλέξουμε τον Μίλος Στόιτσεφ. Ο Σέρβος, με... φόρα από το νικηφόρο ματς με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο παίκτης από τον οποίο περνούσαν σχεδόν όλες οι μπάλες στο δεύτερο μέρος. Δεν δίσταζε να σουτάρει έξω από την περιοχή. Τα περισσότερα σουτ, μάλιστα, ήταν καλοτραβηγμένα. Αρχίζει και βρίσκει τον εαυτό του.

Μας άρεσε

Οι πολλές τελικές που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Με περίσσια ευκολία έφταναν στα αντίπαλα καρέ, ειδικά από το 70' και μετά. Αν συνέβαινε το ίδιο και νωρίτερα, ενδεχομένως να μην είχε έρθει αυτό το 0-0.

Δεν μας άρεσε

Η αδυναμία των δύο ομάδων, κυρίως του Ατρόμητου με τις τόσες τελικές, να βρει δίχτυα. Είναι φανερό το πρόβλημα της ομάδας του Περιστερίου στο γκολ, το οποίο έγινε εμφανές σε ένα ακόμα ματς.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση εδώ  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2016 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις