Logo

Βαριά ποινή στον ΠΑΟΚ για την απουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό



 
 

poinh PAOK 28-4-2016Βαριά ποινή επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της νέας περιόδου και πρόστιμο 10.000 ευρώ, για τη μη παρουσία της ομάδας στην ρεβάνς που είχε την Μ.Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Ο «δικέφαλος» έδωσε εξηγήσεις ενώπιων της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για...

την απόφασή του να μην κατέβει στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς έπρεπε να τελεσιδικίσει η υπόθεση, για να μπορέσει και τυπικά να προκριθεί στον τελικό ο Ολυμπιακός.

Στην απολογία της, οι δικηγόροι της ΠΑΕ, υποστήριξαν όσα επικαλέστηκε ο σύλλογος στη χθεσινή ανακοίνωσή του με τα αίτια της απόφασής της.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, εκδόθηκε άμεσα και όπως προβλεπόταν, ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και 10.000 ευρώ πρόστιμο. Το 80% αυτού του ποσού πηγαίνει στον Ολυμπιακό βάσει νομοθεσίας, ενώ το μέγιστο προβλεπόμενο ήταν 50 χιλιάδες Ευρώ.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτονται να μην ασκήσουν έφεση για να στηρίξουν απόλυτα την κίνησή τους αυτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις