Logo

Επεισόδια και διακοπή στο Αιγάλεω-Προοδευτική



 
 

aigaleo 25-5-2016Από επεισόδια και την οριστική διακοπή συνοδεύτηκε το ματς των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Προοδευτική το απόγευμα της Τετάρτης (25/5). Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν ξεκίνησε το...

δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης λόγω της παρουσίας 2-3 ατόμων που βρίσκονταν στο γήπεδο χωρίς να έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σε αυτό σύμφωνα με τον ρέφερι από την Ήπειρο. 

Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Προοδευτικής με τις δυο ομάδες να παίζουν με 10 παίκτες λόγω των αποβολών των Μένιου και Μηλιώνη αντίστοιχα.

Η μη έναρξη του αγώνα οδήγησε αρχικά σε κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα στους παίκτες των πάγκων των δυο ομάδων που ήρθαν στα χέρια. Τότε υπήρξε εισβολή  των φίλων του Αιγάλεω στον αγωνιστικό χώρο και  επεισόδια με τα ΜΑΤ, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και καδρόνια.

Τα επεισόδια μάλιστα συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τους οπαδούς των γηπεδούχων και εν συνεχεία προχώρησε σε προσαγωγές. Υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία, όταν νεαροί φορώντας μαύρες κουκούλες, άρχισαν να εκτοξεύουν καδρόνια, μάρμαρα και πέτρες. Μεταξύ άλλων, προκάλεσαν υλικές ζημιές σε παρευρισκόμενα σταθμευμένα οχήματα.

Χρησιμοποιώντας κάδους απορριμμάτων, έστησαν οδοφράγματα διακόπτοντας την κυκλοφορία. Μάλιστα ακινητοποίησαν στη μέση της ασφάλτου ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην κάθοδο της Θηβών στο ρεύμα προς Νίκαια.

 

Πηγή φωτογραφιών: xaidarisimera.blogspot.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2016 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις