Logo

Κρήτη: Καταδικάστηκαν ακόμα δύο γιατροί για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας



 
 

stella akoumianakh2-22-12-2016Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών ο καθένας για ανθρωποκτονία από αμέλεια καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, δύο ακόμα γιατροί του νοσοκομείου της πόλης. Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι, για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, τον Απρίλιο του 2011...

ενώ το Δικαστήριο έδωσε στην έφεσή τους ανασταλτικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης άλλοι δύο γιατροί του νοσοκομείου του Ρεθύμνου, που είχαν εφημερία την ημέρα του θανάτου της 16χρονης.

Υπενθυμίζεται, ότι η 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής του 2011 διασκέδαζε σε μπαρ του Ρεθύμνου παρέα μαζί με δύο νεαρούς καταναλώνοντας ποσότητα αλκοόλ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο σε ερημικό σημείο της πόλης κατανάλωσαν από κοινού μισό μπουκάλι ουίσκι. Κατά τον χρόνο αυτό οι νεαροί προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της που χαρακτηρίστηκαν βιασμός.

Λόγω της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ η άτυχη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και οι δύο νεαροί τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και την εγκατέλειψαν. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε ως οξεία μέθη, όμως λίγες ώρες αργότερα η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και κατέληξε ανήμερα του Πάσχα.

Για το αδίκημα του βιασμού οι δύο νεαροί έχουν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά